Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Knocked Up (2007)

Comedie, Romantic, Dramă | 01 June 2007 (United States of America)

Un pic insarcinata (2007)

Knocked Up

Comedie, Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Judd Apatow

Producător:

Apatow Productions, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

5 Octombrie 2007

Pentru Alison Scott (Katherine Heigl) este o noapte importanta pentru ca sarbatoreste recenta promovare la postul de reportare pentru E! Entertainment Network. Pentru Ben Stone (Seth Rogen) este doar o noapte obisnuita de baut. Totusi, in mare parte datorita starii de betie, cei doi se cupleaza si au o aventura de-o noapte. Cand devine destul de evident ca nu se inteleg, se duce fiecare pe drumul sau. Din nefericere pentru amandoi, Alison afla ca e insarcinata si trebuie sa dea de Ben. De vreme ce n-a aflat numarul sau de telefon, singura cale de a-l contacta este prin intermediul site-ului porno pe care-l administreaza impreuna cu amicii sai (Jonah Hill, Jason Segel, Jay Baruchel, Martin Starr). Reactia lui Ben la aflarea vestii este una de confuzie, intrucat nu-si poate imagina cum e sa renunta la viata lui lipsita de griji si iresponsabila. In ciuda eforturilor lui Ben de a se dovedi un adult responsabil in stare sa aiba grija de un copil, cuplul continua sa aiba probleme. Lucrurile devin si mai confuze, caci singurul model de mariaj este cel cu probleme dintre sora lu Alison (Leslie Mann) si cumnatul ei Pete (Paul Rudd).

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Bunicel filmul pentru o seară de weekend. Are ceva momente amuzante, actorii sunt foarte naturali, iar per total povestea e simpatică. Bineînţeles că nu scăpăm de anumite clişee cum ar fi inevitabila ceartă fără motiv, însă se poate trece cu vederea. Nici prea prea, nici foarte foarte.

13 4

Lili

08.09.2018

Am vazut acest film datorita comentariilor favorabile... Nu este un film de referinta dar pentru ca are la baza o poveste reala ( se poate intampla oricui ) merita sa te amuzi un pic de reactiile " originale " ale personajelor... Din punctul meu de vedere... povestea se repeta putin " diferit " in Juno.

10 7

nataroman

08.09.2018

Interesant! Ma asteptam la mai mult datorita reclamei dar per general a fost un film placut!

5 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top