Moonlight Trailer
Trailer #1 01:57

La belle et la bête

Dramă, Fantasy, Romantic | (France)

Frumoasa și Bestia

La belle et la bête

Dramă, Fantasy, Romantic (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jean Cocteau

Producător:

Discina

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Negustorul și copii săi, Adélaïde, Belle, Félicie, și Ludovic, sunt aproape de faliment, dar Adélaïde și Félicie totuși cheltuiesc generos pentru a-și păstra frumusețea, iar Belle face toată munca din casă. Traversând pădurea într-o seară, tatăl lor se pierde și se refugiază într-un castel. La plecare, el fură un tufiș de trandafiri. O bestie supărată îi solicită una dintre fetele lui pentru a plăti furtul.

Recenzii

A.

08.09.2018

Stiam povestea, si totusi am privit filmul precum un copil, ce pentru prima data afla istoria celor doi. Atat de curat jocul actorilor, atat de fabuloase lumi se deschid; filmul este de o frumusete stranie, pe care, cel putin eu, nu am mai intalnit-o. Privesti, si intri cu adevarat intr-un basm, privesti, si nu te mai saturi de-atata frumusete neomeneasca.

6 1

Falstaff

08.09.2018

S-ar putea sa ma insel,dar stiu o anecdota conform careia Cocteau,imbracat in tinuta aproape militara a Academiei franceze,i-ar fi raspuns unui general sud-american,in timpul unui dineu,la intrebarea "camaradereasca" :"Sunteti artilerie?" prin "Nu,mon general...geniu"

4 1

Doina1952

08.09.2018

Experienta cinematografica miraculoasa mult mai freudiana decat disneyana. Castelul " bestiei "si interpretarea fascinanta a lui Jean Marais au reusit s-o cucereasca pe " frumoasa " ...in asa masura incat pare dezamagita de intalnirea cu printul din final.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top