The Valdemar Legacy (2010)

La herencia Valdemar

Horror, Mister (Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

José Luis Alemán

Scenariști:

José Luis Alemán

Producător:

Origen Producciones Cinematograficas S.A., La Cruzada Entertainment

Dată lansare (SUA):

22 Ianuarie 2010

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

  Unele case mai vechi ascund propria lor drama, propria lor legenda, iar "proprietatea Valdemar" este o astfel de casa. Desi nu e scoasa la vanzare exista multe persoane interesate de ea, ceea ce duce la solicitatarea unei evaluari imobiliare. Luisa Llorente este trimisa sa faca aceasta evaluare, dar intamplarile care urmeaza sunt cel putin neobisnuite. Absenta oricaror vesti de la ea determina fundatia sa trimita o alta persoana sa cerceteze cele intamplate, un pretext pentru a spune povestea conacului. Acesta a apartinut lui Lazaro Valdemar si sotiei sale. Pentru a face rost de bani a putea adopta un copil dintre cei pe care-i aveau in grija ei pun Lazaro se da drept medium, iar cu ajutorul unor fotografii trucate ofera dovezi ale prezentei spiritelor. Inselatoria e demascata, iar Lazaro ajunge in inchisoare, de unde e eliberat cu ajutorul lui Alistair Crowley. Acesta din urma-i dezvaluie lui Lazaro faptul ca, in ciuda trucurilor, totusi existase un contact cu o entitate si-i cere sa faca o sedinta de spiritism, de aceasta data reala. Lucrurile vor scapa insa de sub control.

Recenzii

Sibelius

08.09.2018

Un film avand la baza personajele lui H.P. Lovercraft, cunoscut autor de romane si povestiri gotice. Un film lent, sumbru, dar parca putin fara nerv si chiar incoerent in unele momente.

1 1

Bibi_TM

08.09.2018

Imi plac filmele despre spiritualism si drept urmare am urmarit pelicula cu deosebit interes. Cu atat mai mult mi-a placut filmul, ca asa zisele scene de groaza au fost destul de ''pasnice''. Locul unde s-a filmat precum si conacul Valdemar au fost alese cu mare atentie ceea ce a condus la ridicarea cotei.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top