The Adventures of Scaramouche

La máscara de Scaramouche

Aventuri (France, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Antonio Isasi-Isasmendi, P.J. Hogan

Scenariști:

P.J. Hogan

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

Recenzii

epicvlas

08.09.2018

aceasta variantacu scaramouche este ceamai buna! duelurile de sabii sunt superbe actorii la fel ! scaramouche este un actor de teatru carestie manuii spadafoarte bine si caredoreste sasi razbune tatal uicis de un conte, duelul de la sfarsit este super, un film superb !!!!!!!!!!

0 0

don.corleone

08.09.2018

Pot spune ca e o capodopera a genului ...un film de capa si spada cum numai francezii erau in stare sa realizeze... Intr’adevar, zece ani mai devreme George Sidney a pus in scena pentru Metro Golden Mayer prima versiune a nemuritorului comediant Scaramouche…ceea ce multi critici considera ca ar fi capodopera a genului: Scaramouche cu Stewart Granger …”un spadasin celebru al cinematografiei americane”. Punctul forte al regizorului spaniol (Antonio Isasi-Isasmendi) este in primul rand , ca nu construieste un remake versiunii aterioare...scenariul filmului lui Isamendi se inspira de asemenea din romanul lui Sabattini, dar cu mai multa libertate si lejeritate.... 8/10 pentru un film somptuos .....o aventura extraordinara derulata intr'un spatiu feeric..cu cadre si imagini fermecatoare , cauzate de timpul si spatiul in care se petrece actiunea peliculei ( inceputul secolului 18)

1 0

nelu_robertino

08.09.2018

are tot ce vrei , comedie dragoste, si razbunare,un film de capa si spadafoarte reusit dupa cate stiu Gerard Barray este un foarte bun actor de teatru.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top