The Princess and the Pauper (1997)

La principessa e il povero

Fantasy, Romantic (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lamberto Bava

Dată lansare (SUA):

30 Iunie 1997

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

<p>Un rege își dorea să aibă un moștenitor pentru a nu pierde tronul, dar din păcate soția lui nu putea să aibă copii.Disperat, regele a mers la un vrăjtor pentru ajutor. Vrajitorul a reușit să-i creeze un copil, care mai tarziu i-a fost furat și lăsat să plutească pe un râu.O femeie care avea și ea un nou-născut l-a luat în grijă pe bebelușul de pe râu, aducându-l acasă la ea, dar refuzând să-i dezvăluie soțului ei care dintre cei doi copii era al lor, pentru a evita discriminarea.Între timp regele a găsit o femeie sărmană care avea o fetiță nou-născută.Acesta a spus ca fetița e copilul lui și a transformat-o pe mama în doica ei la palat. Copila a crescut și s-a transformat în printesa Mirabella după care îi întâlnește pe cei doi "frati", Ademaro și Leonardo, se îndrăgostește de amândoi în acelați timp ca mai apoi să afle că unul din ei e adevaratul mostenitor al tronului.Dar care? Și oare cine va rămâne stăpân pe inima Mirabellei? </p>

Recenzii

loredana-elena

08.09.2018

Mi-a placut mult acest film.Este foarte frumos,in special pentru copii.Anna Falchi este superba, foarte frumoasa.Iar interpretul lui Ademaro are niste ochi...!!?

0 0

noaptes_maria

08.09.2018

Un film incantator,inocent.l-am vazut cand dadeam incontinuu de pe un canal pe altul,cand am fost surprinsa de discutia dintre ademaro si mirabella"lei no existe, es solo una fantezia, i cuando vendra,lei riconossera mi e io riconossera lei".Scuzati-ma pentru eventualele greseli,nu sunt tocmai fantastica la italiana.Oricum filmul e foarte frumos,pe alocuri amuzant si merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top