Moonlight Trailer
Trailer #1 02:09

Laaga Chunari Mein Daag (2007)

Dramă, Romantic | 12 October 2007 (India)

Călătoria unei femei (2007)

Laaga Chunari Mein Daag

Dramă, Romantic (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pradeep Sarkar, Werner Klingler

Producător:

Yash Raj Films

Dată lansare (SUA):

12 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

5 August 2021

Vaibhavari Sahay(-Badki) si Shubhavari Sahay(-Chutki) sunt ficele sotilor Sabitri si Shivshankar Sahay si traiesc in Banaras.Cele doua fete sunt pline de viata si sunt fericite chiar daca familia lor este saraca.Badki,in special,este determinata sa-i asigure lui Chutki educatia.Badki merge in Mumbai pentru a-si gasi de lucru,insa fara succes.Disperata renunta la inocenta si fericirea ei sa devina "Natasha",o escorta de lux.Din acesti bani obtinuti sub noul nume trimite acasa pentru medicamentele tatalui,scoala lui Chutki si chiar modificari in casa.Chutki termina MBA-ul si vine in Mumbai la sora sa.Badki se indragosteste de Rohan Varma dar il paraseste de teama ca el sa nu fie dezgustat de profesia sa.Din intamplare Chutki afla ce face de fapt sora sa.Cele doua se intorc acasa la nunta surorii mai mici,unde este invitat si Rohan,care o cere de sotie.Aceasta refuza initial.Apoi,in incercarea lui Chutki de a o face sa se razgandeasca intreaga familie afla adevarata profesie a lui Badki,aceasta ii spune chiar si lui Rohan,care ii spune ca stia deja.Cu toate acestea,Rohan tot vrea sa se casatoreasca cu Badki,in final acceptand.

Recenzii

Sonja

08.09.2018

Un film care prezinta femeia in multe ipostaze,care ne arata ca femeia poate tine locul unui barbat in casa,prin mijloacele ei,care se poate sacrifica pentru familie,chiar daca ea sufera,cel putin ceilalti vor fi fericiti,chiar daca ceea ce face nu este tocmai corect,nu o face gandindu-se la ea si la placerile ei ci la cei dragi,la familia pentru care se sacrifica...ar trebui vizionat de multi barbati si chiar femei,este o realitate ca in ziua de azi multe femei nu au alte alternative de a-si creste copii decat in acest mod...

1 0

pcoj

08.09.2018

Un film de exceptie.Arata ca o femei e dispusa sa faca orice sacrificiu pentru familie. Nu contreaza ce ea este nefericita, ca sufera , ca sansele de a avea o viata ca in povesti sunt diminuate, atata timp ca familia este fericita, iar cei din jur sunt bucurosi.

0 0

tAnyA_g_7

08.09.2018

Merita privit macar o data,arata o fata a lumii mult prea dureroasa,dar e atit de bine conceput si e foarte bine redata ideea principala. Distributia e una extraordinara, combinatia Rani Mukherjee-Abhishek Bachchan straluceste in fiecare productie,iar aceasta nu este o exceptie. Rolul de femeie puternica ii vine ca o manusa lui Rani. Mie mi-a placut foarte mult filmul.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top