Moonlight Trailer
Trailer #1 01:30

Lady in the Water (2006)

Dramă, Thriller, Fantasy, Mister | 21 July 2006 (United States of America)

Doamna din apa (2006)

Lady in the Water

Dramă, Thriller, Fantasy, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

M. Night Shyamalan

Producător:

Legendary Entertainment, Blinding Edge Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Iulie 2006

Dată lansare (Romania):

8 Septembrie 2006

Cleveland Heep, un modest manager al unei cladiri, salveaza o tanara femeie misterioasa si descopera ca ea este un personaj dintr-un basm de adormit copiii, care incearca sa faca o calatorie inselatoare din lumea noastra inapoi in lumea ei. Cu timpul, Cleveland si chiriasii sai incep sa realizeze ca si ei sunt personaje ale aceleiasi povesti. Barbatul se indragosteste din ce in ce mai tare de misterioasa femeie si, impreuna cu colocatarii sai, incearca sa o protejeze pe aceasta de creaturile periculoase care fac parte din basm si care sunt hotarate sa o impiedice sa se intoarca acasa.

Recenzii

eedy

08.09.2018

groaznic de slab...de mult n-am mai vazut un film asa prost...de fapt stiu de cind...de la ,,the village'...asa ca draga M.Night Shyamalan...lasa-ne,lasa-ne!!!

4 14

Patronu

08.09.2018

Sunt un admirator al lui Shyamalan. Mi-au placut majoritatea productiilor sale anterioare, The Village, Signs, The Sixth Sense sau Unbreakable, insa Lady in the Water e un rateu. Intortocheat, plictisitor, un bun somnifer.

6 8

Lory_C

08.09.2018

Este cel mai plictisitor film pe care l-am vazut, iti pierzi rabdarea cand il vezi; ideea e buna insa e prezentata prea lent, nu are elementele unui thriller, nu te tine deloc in suspans

4 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top