Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

Largo Winch (2008)

Aventuri, Dramă, Acțiune, Thriller | 17 December 2008 (Belgium, France)

The Heir Apparent: Largo Winch (2008)

Largo Winch

Aventuri, Dramă, Acțiune, Thriller (Belgium, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jérôme Salle

Producător:

Pan-Européenne, Wild Bunch, TF1 Films Production

Dată lansare (SUA):

17 Decembrie 2008

Dată lansare (Romania):

3 August 2021

<p align="left">   Atunci cand miliardarul Nerio Winch, fondatorul si actionarul principal al puternicei corporatii Winch International Group, se ineaca in conditii suspecte in Hong Kong, toata lumea se intreaba cine va mosteni uriasul imperiu financiar intrucat acesta nu are familie. Ceea ce nu stie insa nici macar directoarea interimara Ann Ferguson, colaboratoarea apropiata a lui Nerio de peste 20 de ani, este faptul ca in urma cu aproximativ 30 de ani bogatul om de afaceri a adoptat un baiat pe nume Largo dintr-un orfelinat din Croatia si ca, in cazul in care va fi gasit, tanarul va mosteni 65% din actiunile tatalui sau si va prelua controlul asupra companiei.</p><p align="left">   Singura problema este aceea ca rebelul Largo tocmai a fost acuzat de trafic de droguri si aruncat intr-o inchisoare din Brazilia, in ciuda faptului ca el isi sustine nevinovatia. Intrebarea care se pune este daca posibila asasinare a lui Nerio Winch si arestarea fiului sau adoptiv Largo nu sunt doua elemente interconectate ale unui plan diabolic de preluare a puterii perfectat de catre coruptii membri ai Consiliului de Administratie al corporatiei Winch International Group. </p>

Recenzii

Dorelu

08.09.2018

Nu pot zice ca ma impresionat cu ceva anume .. La un moment dat asteptam doar sa se termine mai repede ... Un fiu ce mosteneste o avere , tine sa-si razbune moartea organizata a tatalui sau. Il poti privi daca nu ai ceva mai bun !

2 2

deliceana

08.09.2018

Prefer serialul. Macar ala are o scuza de o lalaie atat de mult....

2 2

medy

08.09.2018

Un film care nu lasa urmari .Doi copii adoptati si o multime de ite incurcate.Rasturnari de situatii putina bataie si amor.Slabut !Pentru restul ,nu va ramane decat sa il vedeti.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top