Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Lars and the Real Girl (2007)

Comedie, Dramă, Romantic | 12 October 2007 (United States of America)

Lars și fata reală (2007)

Lars and the Real Girl

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Craig Gillespie

Scenariști:

Nancy Oliver

Producător:

Sidney Kimmel Entertainment, Lars Productions, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

12 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<p>Lars Lindstrom este un un barbat introvertit al carui bagaj emotional l-a oprit pana in acest moment sa se bucure din plin de viata. Dupa ani de singuratate, el isi face curajul si o invita pe Bianca, o femeie ce a cunoscut-o pe internet, sa-l viziteze.<br /><br />Ii face cunostinta cu fratele sau Gus si cu sotia acestuia Karen si raman amandoi cu gura cascata. Nu ai nici cea mai mica idee cum sa-i comunice acestuia ca Bianca nu e nimic altceva decat o papusa in marime naturala. Se consulta cu doctorul familiei care le explica ca e o halucinatie creata de el din motive deocamdata necunoscute si ca nu e bine sa-i strice iluzia.<br />Ceea ce urmeaza e o calatorie emotionala pentru lars si oamenii din jurul sau.</p><p> </p>

Recenzii

Mihai

08.09.2018

Nu degeaba Ryan Gosling a primit o nominalizare la Oscar pentru Half Nelson, e un actor extrem de bun. Sunt convins ca si pentru acest rol ar putea primi cu usurinta o nominalizare si poate cine stie, un premiu. Filmul este excelent atat ca subiect cat si ca realizare. O drama existentiala a unui barbat de 27 de ani ce traieste o iluzie din cauza unor traume psihice la care a fost supus. Merita vazut!

9 0

radukn

08.09.2018

Mihai, mi-ai atras atentia asupra acestui film si ma bucur. L-am vazut si este intr-adevar un film special. O tema cumva originala, dusa putin dincolo de realism dar aceasta ii confera o aura de meditatie. Implicarea comunitatii pentru binele lui Lars a fost impresionanta. Subscriu: merita vazut!

9 0

delfinasu

08.09.2018

Mi-au placut foarte mult jocul lui Ryan Gosling deloc fals (un actor de Oscar), finalul foarte reusit si mai ales cum a hotarat micuta comunitate sa-l sprijine pentru a-i vindeca ranile sufletesti. O lectie despre toleranta, acceptare, compasiune si comunicare. De neratat!

5 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top