Moonlight Trailer
Trailer #1 02:10

Lassie Come Home

Aventuri, Dramă, Familie | (United States of America)

Lassie se intoarce acasa

Lassie Come Home

Aventuri, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Fred M. Wilcox

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2020

<p>Actiunea filmului e plasata in Yorkshire, in timpul primului razboi mondial. Parintii lui Joe sunt obligati de situatia economica a familiei sa vanda cainele de care Joe se atasase mult. Desi ducele de Rudling, noul stapan al cainelui, e un om destul de agreabil, Lassie il prefera pe Joe si evadeaza in mai multe ocazii. Lassie nu vrea sa ramana in casa ducelui nici cand de el are grija nepoata lui, Priscilla, un copil afectuos. Doar ca de data asta, calatoria e mult mai lunga, iar catelusa trebuie sa se bazeze pe bunavointa unor straini pentru a ajunge acasa...</p>

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Povestea e nemuritoare (Eric Knight), scenariul este pe urmele pasilor lui Lassie, corect si foarte bine realizat (Hugo Butler), micutul si saracul erou Joe Carraclough l-a marcat pe viata pe actorul, atunci de 14 ani, Roddy McDowall, dupa cateva aparitii, la 11 ani cu rolul Priscilla, ELIZABETH TAYLOR, se face cunoscuta si filmul realizat de Fred M. Wilcox este nominalizat la OSCAR , pentru cea mai buna creatie cinematografica.

1 0

AsterX

08.09.2018

Un film excelent, cu inegalabila Liz Taylor si o distributie de exceptie! Nu se compara cu cele ce au urmat!Il am in format DVD cu sub.ro adaugata de mine dupa sub eng.orig.

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top