Moonlight Trailer
Trailer #1 02:08

Laurel Canyon (2002)

Dramă | 18 May 2002 (United States of America)

La mama acasa (2002)

Laurel Canyon

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lisa Cholodenko

Producător:

Sony Pictures Classics, Good Machine, Antidote Films

Dată lansare (SUA):

18 Mai 2002

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

<p> Tânărul și atrăgătorul doctor Sam este căsătorit cu frumoasa Alex. Pâna ce își găsesc o locuință proprie, cei doi sunt de acord să locuiască cu Jane, mama lui Sam. Aceasta este o femeie rebelă, ocupată cu producerea unui album rock, semnat de o formație promițătoare, al cărei lider este carismaticul Ian McKnight. Din cauză că Sam este mai tot timpul ocupat cu munca la spital (și nu numai), timida Alex se lasă treptat sedusă de libertatea soacrei, care îi va introduce într-o lume a lipsei de control, astfel încat tinerii proaspăt căsătoriți ajung să-și pună întrebări despre propriile sentimente.</p>

Recenzii

crlklr

08.09.2018

In primul rand, cei doi nu sunt casatoriti ci logoditi... Filmul are un subiect si o poveste cat se poate de simple, despre un cuplu obisnuit si mai ales obisnuitI unul cu celalalt si care cred ca se cunosc mult mai bine decat o fac. Intreg cursul evenimentelor si mai ales finalul subliniaza faptul ca viata de cuplu nu e niciodata una usoara... un film usor dar antrenant si ilustrativ, la care se adauga o coloana sonora foarte reusita.

3 0

gabishor_nate

08.09.2018

Probleme care apar in cuplu,ea se descopera intr-un trio vicios in timp ce el se afla in visul unei colege israelience.Muzica este minunata.Un film simplu,de vazut o data,cand nu ai altceva de facut.

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top