Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Lawless (2012)

Crimă, Dramă | 29 August 2012 (United States of America)

In afara legii (2012)

Lawless

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Hillcoat

Producător:

The Weinstein Company, Benaroya Pictures, Yucaipa Films, Annapurna Pictures, Pie Films Inc., Red Wagon Entertainment, Revolt Films, Blum Hanson Allen Films

Dată lansare (SUA):

29 August 2012

Dată lansare (Romania):

7 Septembrie 2012

<div>Inspirat de romanul "The Wettest Country in the World" scris de Matt Bondurant, filmul îi are în centru pe trei frați - The Bondurant Boys, o bandă de infractori din Franklin County, Virginia, care distilau alcool şi făceau contrabandă cu băuturi spirtoase în epoca prohibiţiei şi în anii imediat următori.  </div><br />Fratele cel mare, Forrest, era un om de afaceri desăvârşit, care accepta cu eleganţă ideea că timpurile se schimbă, conducându-şi familia cu determinare tăcută şi cu tărie de caracter. Atunci când enigmatica Maggie a venit în oraş pentru a fugi de un trecut întunecat, a reuşit nu numai să aprindă focul mocnit din inima lui Forrest, dar şi să îl salveze. Fratele mijlociu Howard era robust ca un taur şi loial, dar nechibzuit şi chinuit de amintirea ororilor la care fusese martor în perioada primului Război Mondial. Mezinul Jack era amator de lux şi visa să plece din localitatea natală pentru a-şi construi viitorul într-o metropolă, fiind îndrăgostit de Bertha Minnix.<div><br /></div>Cei trei fraţi au condus o afacere ilegală, au iubit cu pasiune şi s-au luptat să se menţină pe linia de plutire în timp ce şi-au văzut familia destrămându-se, afacerea tatălui lor intrând în faliment şi lumea din jurul lor ruinându-se sub povara crizei economice şi a secetei.

Recenzii

horia98

08.09.2018

Lawless mi se pare cel mai bun film al anului pentru ca: poveste e geniala, Tom Hardy e genial, Guy Pearce e genial ( si putin gay ). Chiar si Gary Oldman care apare in 3 scene, e genial. Sper ca n-am uitat ceva.... A, si coloana sonora e geniala. Si cu asta, cred ca am spus tot.

4 5

elena_A

08.09.2018

Un film destul de agresiv insa foarte bine pus la punct, de la scenariu, acting, coloana sonora, pana la costume si atmosfera. Tom Hardy a fost genial! Il recomand!

1 3

Sayre83

08.09.2018

Filmul mi s-a părut ff bun. Bazându-se pe o poveste reală, scenariul a fost f bine adaptat. Distribuția este exemplară (și extrem de talentată - Tom Hardy is the MAN!) și regia este pe măsură. Un absolut MUST SEE!

6 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top