Happiness Is in the Field (1995)

Le Bonheur est dans le pré

Comedie (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Étienne Chatiliez

Scenariști:

Florence Quentin

Producător:

Téléma Productions, StudioCanal, Les Productions du Champ Poirier, France 3 Cinéma, France 2 Cinéma

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 1995

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

  Francis Bergeade este propietarul unei fabrici de facut perii si capace de toaleta. Viata sa la momentul respectiv nu era tocmai ceea ce isi dorea: fiscul il controla frecvent, sotia sa era o snoaba care nu-i mai dadea nici un fel de atentie, iar fiica sa urma sa se casatoreasca si facea tot posibilul sa aiba o nunta extrem de costisitoare. Datorita stresului, face un atac si este internat in spital. In timpul covalescentei, se uita cu familia la televizor, la un reality-show, numit "Où es-tu ?" despre persoane pierdute si regasite. Printre cazurile prezentate, se afla o femeie de origine spaniola, Dolorès Thivart si fiicele ei "Zig" si "Puce", producatoare de pateu din Condom, care isi cauta sotul si tatal disparut acum 27 de ani,Michel Thivart, care intamplator semana foarte bine cu Francis Bergeade. De aici decurg o serie de situatii neprevazute si amuzante care le dau personajelor posibilitate sa-si refaca viata.

Recenzii

carla2008

08.09.2018

O comedie foarte placuta, in care Michel Serrault straluceste ca de obicei. Este unul dintre cei mai buni actori francezi, alaturi de Fernandel si Louis de Funès.

0 0

mateicoman

08.09.2018

Viata, viata, dar ce viata! O mare cacialma se transforma intr-o mare surpriza, pigmentate cu momente delicioase. E un adevarat roman! Excelent! Si ce nume i-au gasit localitatii respective!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top