Moonlight Trailer
Trailer #1 01:38

Le Concile de pierre (2006)

Aventuri, Crimă, Dramă, Fantasy, Mister, Thriller | 15 November 2006 (France, Italy, Germany)

Consiliul de piatra (2006)

Le Concile de pierre

Aventuri, Crimă, Dramă, Fantasy, Mister, Thriller (France, Italy, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Guillaume Nicloux

Scenariști:

Jean-Christophe Grangé

Dată lansare (SUA):

15 Noiembrie 2006

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

<p>Laura interpretata de Monica Belluci, adopta un baiat asiatic pe nume Liu-San printr-o fundatie condusa de Sybille Weber (Catherine Deneuve). Cativa ani mai tarziu, baiatul incepe sa vorbeasca in limbi ciudate si are un comportament bizar paranormal. Pentru a dezlega misterul, Laura trebuie sa plece intr-o aventura in jurul lumii si incearca sa salveze viata copilului ei cu ajutorul unui agent rus, interpretat de actorul Moritz Bleibtreu.</p>

Recenzii

vsn_60

08.09.2018

Acţiunea filmului se petrece în Franţa. Laura Siprien (interpretată de Monica Bellucci) lucrează ca traducătoare şi adoptă un copil de origine asiatică. Adopţia are loc prin intermediul unei fundaţii conduse de Sybille Weber (Catherine Deneuve). La câţiva ani după adopţie, pe pieptul băiatului apare un semn ciudat, iar viaţa lui şi a mamei adoptive este tulburată de coşmaruri.

0 1

Serpico13

08.09.2018

La asa distributie,ma asteptam la mai mult. Inceputul filmului imi aminteste de Rosemary's Baby,a lui Roman Polanski,continuand apoi cu efecte ridicole,copilaresti si interpretari nu tocmai bune, un scenariu plictisitor.chiar pierdere de timp.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top