Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Le Pacte des loups (2001)

Aventuri, Horror, Acțiune, Istoric | 31 January 2001 (France)

Brotherhood of the Wolf (2001)

Le Pacte des loups

Aventuri, Horror, Acțiune, Istoric (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christophe Gans

Producător:

Davis-Films, Eskwad, Natexis Banques Populaires Images, Studio Image Soficas, Canal+, TF1 Films Production

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

In 1765 un monstru bantuia muntii din sud-vestul Frantei. Din cauza ferocitatii sale, bestia a devenit atat de cunoscuta, incat regele a vrut sa afle ce se intampla acolo si a trimis oameni care sa omoare creatura. Bazandu-se pe acesta legenda, filmul umareste aventurile cavalerului de Fronsac, insotit de Mani, un indian, care nu trebuie numai sa dezlege misterul monstrului, ci si sa invinga ignoranta, bigotismul si conspiratia nobililor din zona. El ajunge sa se bazeze pe 2 femei, o aristocrata si o prostituata, precum si pe simturile superioare ale lui Mani, un indian Iroquois din Canada.

Recenzii

Kittyna

08.09.2018

dragutel filmul...inceputul e tare..da' nu inteleg de ce tre' sa omoare si lupu/cainele/animalul acela???imi place nota de "medieval" dat si de decor dar si de "frantuzi"...si limba lor...merita ,intr-o seara ploioasa..e bunicel

0 1

gogoloius

08.09.2018

Film decent, merita vazut pt cadre si poveste. Francezii iubesc de-a dreptul naratiunile in care "Le Rois se bate cu Papa". Aceeasi tenta si in filmul de fata.

1 2

Alinskaya

08.09.2018

bun filmul,atmosfera foarte bine surprinsa,suspans, povestea e buna. cred ca l'am vazut de 3 ori.il recomand cu caldura :)

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top