Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

Murphy's Law (1986)

Acțiune, Mister, Thriller | 18 April 1986 (United States of America)

Legea lui Murphy (1986)

Murphy's Law

Acțiune, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

J. Lee Thompson, Lajos Koltai

Scenariști:

Gail Morgan Hickman

Producător:

Cannon Group, Golan-Globus Productions

Dată lansare (SUA):

18 Aprilie 1986

Dată lansare (Romania):

12 Mai 2021

<p>Daca e să-ţi meargă rău, îţi va merge, spune una din legile lui Murphy. Chiar asta i se întâmplă detectivului Jack Murphy, părăsit de nevastă şi căzut în patima alcoolului când primeşte un telefon prin care este ameninţat cu moartea nu înainte de a trece prin chinurile iadului. După ce reuşeşte să o aresteze pe Arabella McGee, o specialistă în furtul de maşini tare spurcată la gură, Murphy este el însuşi reţinut de poliţie fiind acuzat de uciderea fostei sale soţii şi a actualului ei prieten şi dus în arest încătuşat de mână chiar cu hoaţa de maşini. Cei doi reuşesc să evadeze şi se ascund în casa lui Ben Wilcove, un fost poliţist împuşcat în spate de un puşti de 16 ani, motiv pentru care este semiparalizat, căruia îi solicită ajutorul. Când şi Ben este ucis, urmele găsite la faţa locului duc spre Murphy din nou aşa că acesta este acum hotărât să găsească adevăratul criminal ajutat doar de rebela  Arabella.</p>

Recenzii

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film destul de reusit , pot spune , cu o actiune dupa care in ziua de azi s-au facut sute de filme identice ! deci acesta a fost un monument de inspiratie pentru altele din viitor !

1 8

remyy63

08.09.2018

Tare spurcat la gura a putut fi personajul Arabella McGee,foarte bine jucat de Kathleen Wilhoite,care alaturi de mult mai cunoscutul Charles Bronson au reusit un film de actiune pe care l-am revazut cu placere.

9 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top