Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Legion (2010)

Horror | 21 January 2010 (United States of America)

Legiunea (2010)

Legion

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Stewart, James Mangold

Scenariști:

Scott Stewart, Peter Schink

Producător:

Screen Gems, Bold Films

Dată lansare (SUA):

21 Ianuarie 2010

Dată lansare (Romania):

12 Martie 2010

Un grup de straini se afla intr-un restaurant izolat, undeva pe o autostrada americana. Ei devin, fara voia lor, singura sansa de supravietuire a Umanitatii. Dumnezeu e manios pe oameni si faptele lor si trimite armata sa de arhangheli sa distruga planeta. Eroii de conjunctura sunt ajutati de un alt inger, nimeni altul decat Arhanghelul Mihail. Miza confruntarii e chelnerita Sandra care, fara sa stie, e insarcinata cu urmatorul Mesia. Nu trece mult, iar restaurantul devine un camp de lupta intre oameni, Mihail si ingerii unui Dumnezeu foarte manios.  

Recenzii

138 Ordonare după: | |

ciutacu_alina

08.09.2018

Am vazit trailer-ul si mi se pare foarte interesant. Citindu-i descrierea, insa, ma face sa ma gandescla la filmul Gabriel, in care la fel Dumnezeu si-a trimis ingerii pe pamant pentru a invinge raul. Astept sa vad filmul mai intai pentru a da o parere competenta...

5 12

pcoj

08.09.2018

Se anunta un film ingteresant. Dupa ca am vazut trailer-ul ma face sa ma gandesc la un alt fim, Gabriel. Sper sa se ridice la reputatia acestuia. Adia astept sa apara.

2 9

ariel12

08.09.2018

Arhanghelii si oamenii se bat pentru o CHELNERITA!!! Mai puneti la socoteala si faptul ca aceasta e gravida, deci nu e tocmai o usa de biserica! Multe calitati trebuie sa aiba aceasta chelnerita! Un subiect mai stupid nu au gasit, de la interminabilul "Terminator"?

4 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top