Moonlight Trailer
Trailer #1 02:07

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004)

Aventuri, Comedie, Familie | 16 December 2004 (Germany, United States of America)

Lemony Snicket - O serie de evenimente nefericite (2004)

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Aventuri, Comedie, Familie (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Brad Silberling

Producător:

Paramount, Scott Rudin Productions, Nickelodeon Movies, Kumar Mobiliengesellschaft mbH & Co. Projekt Nr. 2 KG, Parkes+MacDonald Image Nation, DreamWorks

Dată lansare (SUA):

16 Decembrie 2004

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Violet, Klaus si Sunny Baudelaire sunt trei copii inteligenti care primesc nefericita stire ca parintii lor au murit. Mr. Poe incearca sa le gaseasca un tutore printre rudele lor - Montgomery sau Josephine Anwhistle. Ajung sa locuiasca cu cel mai rau dintre ei: Contele Olaf, care nu doreste decat sa le fure averea. Pentru a-si pune in aplicare planul, Olaf se deghizeaza in asistentul Stephano si in capitanul Julio Sham.

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film ptr. toate virstele, cu un Jim Carrey senzational in rolul contelui Olaf

8 7

aitooh

08.09.2018

Pe langa Jim Carrey si cei 3 copii, mie mi-a placut foarte, foarte mult Meryl Streep in filmul asta! Nu ca in altele nu mi-ar fi placut... dar matusa pe care o joaca aici e geniala :).

5 3

mindhunters

08.09.2018

... nu toate povestile au un happy-end .... Trist faptul ca acei 3 copii au ramas orfani si au trebuit sa lupte pentru a scapa de Contele Olaf, dar ca de obicei pe copii nu-i asculta nimeni ;)) ... Sunny mi-a placut cel mai mult, iar Jim Carrey a impresionat din nou :). Oricum, <daca lumea ni se pare sinistra si rea, sa ne reamintim ca sunt mai multe lucruri bune decat rele, doar ca trebuie sa le cautam >. very nice.

10 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top