Moonlight Trailer
Trailer #1 03:48

Les Quatre Cents Coups

Dramă | (France)

The 400 Blows

Les Quatre Cents Coups

Dramă (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

François Truffaut

Scenariști:

François Truffaut, Marcel Moussy

Producător:

Les Films du Carrosse, Sédif Productions

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

<p align="left">Povestea unui pusti neglijat de parinti, absorbiti fiecare cu viata proprie, paralela. Pustiul, pe nume Antoine Doinel, devine un copil-problema, chiuleste, minte la scoala, fuge de acasa si se tine de tot felul de prostioare. Aparent pustiulica arata ca are coloana, insa este doar un copil neglijat si dezorientat. </p><p align="left">Datorita unui gest ce pe moment parea corect, Antoine ajunge la casa de corectie. Tranzitia este destul de brusca si pustiul care mai ieri vagabonda prin exuberantul Paris, prin sali de cinema, magazine, birouri si fabrici este nevoit sa se multumeasca cu "ingustimea" unei case de corectie de la tara. Pentru scurt timp insa. </p>

Recenzii

critrica

08.09.2018

Un film a/n despre un copil de care parintii nu se prea ocupa in Franta de dupa razboi. Merita vazut in special de catre parinti.

0 0

paulcrm31

08.09.2018

Filmul acesta merita vazut si numai pentru superbul stop-cadru din final, care parca inmagazineaza, concentreaza intregul fir epic.

2 1

Raya

08.09.2018

Jean-Pierre Léaud este perfect în acest rol. Scena interogatoriului şi a examinării de către psiholog uimeşte prin simplitatea, naturaleţea cu care tânărul işi mărturiseşte micile sale delicvenţe. Stresantă, plină de suferinţă e casa lui şi imperfecta sa familieşi ce linişte, libertate se simte in parcul Centrului de Observare....Într-adevăr la un moment dat , ca simplu spectator, implicat doar vizual în povestea lui Antoine , realizeză că fuga e singura lui soluţie. Deşi filmul redă probleme familiale de după cel de-Al Doilea Război Mondial, oarecum desuete, înstrăinarea intre membrii trio-ului social se simte acut chiar şi acum, deci filmul chiar merita urmărit. În plus, are François Truffaut un stil care nu te lasă impasibil.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top