Moonlight Trailer
Trailer #1 01:49

Les Rivières pourpres (2000)

Crimă, Mister, Thriller | 26 September 2000 (France)

Râuri de purpura 2 (2000)

Les Rivières pourpres

Crimă, Mister, Thriller (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mathieu Kassovitz, Gottfried Kolditz

Scenariști:

Jean-Christophe Grangé

Producător:

Gaumont International

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2000

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<p>Două investigaţii criminalistice. În aceeasi zi, la o distanţă de 300 km, doi poliţişti primesc două cazuri foarte particulare.<br /><br />Pierre Niémans (Jean Reno) este un bãrbat cu experienţă, care are un instinct infailibil în probleme de criminalistică dar în sinea sa ascunde temeri dureroase. El se deplasează la Guernon, un centru universitar situat în Alpi unde a avut loc o crimă violentă.<br /><br />Tânărul şi singuraticul Max Kerkerian (Vincent Cassel), un fost hoţ de maşini care a intrat în rândurile poliţiei datorită pasiunii sale pentru pericol, investigheazã un cimitir din Sarzac noaptea, şi în particular mormântul unui copil dispărut în urmã cu douăzeci de ani.<br /><br />Cele două investigaţii vor avea în curând un punct comun. Iar numărul crimelor va începe să crească.<br /><br />Adevărul va contrazice toate teoriile, ducându-i pe cei doi politişti la altitudini înalte, prinşi între înălţimile glaciare şi ameninţarea morţii.</p>

Recenzii

tavirgil

08.09.2018

Un thriller tare cu un final imprevizibil, lucru greu de instalnim mai nou. Actiunea este greu de urmarit cateodata dar pe mine asta m-a adancit in film si mai mult.

1 1

tavy4489

08.09.2018

este foarte tare filmul.asta mi-a placut

0 1

KATAKLYSM

08.09.2018

exceptional, in ciuda nodurilor care leaga firul povestii. imaginea prima oferita de film e memorabila iar jean reno e in zile mari, la fel ca vincent cassel!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top