Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Lethal Weapon 3 (1992)

Aventuri, Acțiune, Comedie, Thriller, Crimă | 15 May 1992 (United States of America)

Arma mortala 3 (1992)

Lethal Weapon 3

Aventuri, Acțiune, Comedie, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Donner

Producător:

St. Petersburg Clearwater Film Commision, St. Petersburg Clearwater Film Commission, Silver Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

15 Mai 1992

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Polițiștii prieteni Riggs și Murtaugh s-au întors pentru o rundă nouă de acțiune cu miză mare, de data aceasta amândoi ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla.

Recenzii

Rudolfo

08.09.2018

Aceasta noua serie a celebrei comedii Arma mortala ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) si Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politisti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in week-endul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate in care e implicat un fost coleg de breasla. Noua serie din Arma mortala prilejuieste si reintalnirea cu Joe Pesci, care isi reia rolul din Arma mortala II.

1 2

alex_il_fenomeno

08.09.2018

pot spune ca un alt film care m-a incantat este "Lethal Weapon III" , care nu a iesit din tiparul primelor doua si a reusit din nou sa uimeasca lumea ! pe langa cei doi politisti , care au facut niste roluri excelente , am mai apreciat si prezenta lui Joe Pesci , care si-a reluat rolul din partea a doua si a facut din nou o figura frumoasa ! un film de neratat ! nota 8/10 !

1 5

valentina26

08.09.2018

era de asteptat k arma mortala 3 sa nu fie mai prejos decat celelalte ...super marfa ..mi-a placut la nebunie..il recomand

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top