Scrisoare de la o necunoscută

Letter from an Unknown Woman

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Max Ophüls, Vicco von Bülow, Vicco von Bülow

Producător:

Universal Pictures, Rampart Productions

Dată lansare (Romania):

24 Noiembrie 2020

Filmul este realizat în principal în Viena, la începutul anilor 1900. Pianistul Stefan Brand (Louis Jourdan) soseşte acasă cu câteva ore înainte de participa la un duel in care ar fi avut putine sanse de a supravietui. Desi initial el a acceptat provocarea, el are intenţia de a se sustrage duelului si de a părăsi oraşul. Înainte de a pleca, el citeşte o scrisoare primită în acea noapte, care începe cu "de către dată când am citit acest lucru ar putea fi mort.", care ii aduce mari revelatii cu privire la viata sa....

Recenzii

Nutzica

08.09.2018

"Cand vei citi aceasta scrisoare, eu voi fi deja moarta"....urmarea acestei uluitoare scene de deschiderepoate fin considerata cel mai bun film al regizorului Max Ophüls....este un film fascinant care il emotioneaza intotdeauna pe cei cel il urmaresc.

0 0

Raya

08.09.2018

Devotament şi iubire permanentă, uimitoare pentru unul...lipsit de merit. Mi-au plăcut scenele din curtea interioară, aerul de adolescentă a lui Fontaine, respectul mut al majordomului John. Jourdan a întruchipat perfect, ca de nenumărate ori, bărbatul extrem de elegant şi cuceritor, dar iată cât de superficial. Un film plăcut cu parfum de levănţică şi înrămat in dantelă.

0 0

corcodus

08.09.2018

o poveste de dragoste , frumoasa , emotionanta; ma intreb oare cum e sa iubesti toata viata pe cineva asa cum a iubit eroina din film; cat din ce a trait ea a fost iluzie si cat a fost iubire adevarata, sau de fapt nu exista conceptul de iubire si exista doar autoiluzia; oare ea il iubea pe adevaratul stephan sau iluzia romantata pe care ea si-o crease despre el; probabil ca daca filmul ar fi avut un final fericit nu ar fi avut acelasi impact psihologic asupra privitorului; Joan Fontaine e pur si simplu magnifica in acest rol.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top