Moonlight Trailer
Trailer #1 02:36

Life (2017)

Horror, SF, Thriller, Dramă | 22 March 2017 (United States of America)

Viață (2017)

Life

Horror, SF, Thriller, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Daniel Espinosa, Neri Parenti

Scenariști:

Rhett Reese, Paul Wernick

Producător:

Columbia Pictures, Skydance Productions, Nvizage, Sony Pictures

Dată lansare (SUA):

22 Martie 2017

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

Life/Viaţa - primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ. Life porneşte de la o reuşită ştiinţifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o staţie spaţială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului.

Recenzii

hitman78

08.09.2018

Asta da S.F. unul dintre cele mai bune vazute in ultimii ani.Life reuseste sa ma surprinda placut cu un scenariu bun si o distributie de exceptie.Filmul are un suspans la cote inalte iar creatura este inspaimantatoare iar finalul este de-a dreptul terifiant.Nota 10

1 1

andystarx

08.09.2018

Nu este un sf rau,dar sincer sa fiu nici nu aveam asteptari foarte mari ! Povestea se repeta in cazul acesta,ca in multe filme,inspirat din Aliens,si altele ! Pentru fanii sf ului,merita o vizionare,in rest nu !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top