Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

Life as a House (2001)

Dramă | 25 October 2001 (United States of America)

Viata ca o casa (2001)

Life as a House

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Irwin Winkler

Producător:

New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

25 Octombrie 2001

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

<p> Un arhitect de 45 ani, debusolat si deprimat si-a pierdut speranta de a i se mai intampla ceva bun in viata. George Monroe traieste intr-un depozit, care trebuia de mult timp refacut, se indeparteaza tot mai mult de familia sa (fosta sotie si fiul sau) si isi dedica timpul slujbei care nu il satisface. <br /> Numai ca intr-o zi viata lui George se schimba radical. Este concediat, doctorul ii gaseste o boala irecuperabila, familia il reneaga total. Acum nu ii mai ramane decat sa isi construiasca casa pe care a visat-o mereu.</p>

Recenzii

naen

08.09.2018

foarte placuta surpriza. reactiile actorilor, naturale. n-as numi filmul chiar o comedie, chit ca are cateva momente amuzante.

3 1

valutza

08.09.2018

Un arhitect de 45 ani, debusolat si deprimat si-a pierdut speranta de a i se mai intampla ceva bun in viata. George Monroe traieste intr-un depozit, care trebuia de mult timp refacut, se indeparteaza tot mai mult de familia sa (fosta sotie si fiul sau) si isi dedica timpul slujbei care nu il satisface. Numai ca intr-o zi viata lui George se schimba radical. Este concediat, doctorul ii gaseste o boala irecuperabila, familia il reneaga total. Acum nu ii mai ramane decat sa isi construiasca casa pe care a visat-o mereu.

0 7

StefiBlue

08.09.2018

Este un film emotionant care te face sa-ti pretuiesti viata si mai mult si sa-ti iubesti persoanele dragi. Vrei sa le fii alaturi intotdeauna iar cand afli ca nu mai poti incepi sa o pui si in practica. Este doar funny ca de fiecare data pretuim lucrurile pe care le avem doar dupa ce le pierdem ....cautam tot timpul altceva dar ceea ce avem nevoie este chiar langa noi.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top