Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Life or Something Like It (2002)

Comedie, Dramă, Romantic | 26 April 2002 (Canada, United States of America)

O viata aproape perfecta (2002)

Life or Something Like It

Comedie, Dramă, Romantic (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Herek

Producător:

Monarchy Enterprises S.a.r.l., Regency Enterprises, Davis Entertainment, New Regency Pictures, Epsilon Motion Pictures, Atchity Entertainment International (AEI)

Dată lansare (SUA):

26 Aprilie 2002

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Lanie Kerrigan s-a nascut in Seattle si mare parte din viata si-a petrecut-o incercand sa scape de aspectul de tocilara. Acum ea este un reporter de succes si este logodita cu un baschetbalist. Lanie ii propune sefului ei sa o treaca la stirile de seara, insa acesta ii spune ca inca nu a venit timpul si o distribuie in echipa cu operatorul Pete Scanlon, fostul ei iubit. Ei trebuie sa faca un reportaj despre cersetorul Jack, un om care prevesteste viitorul. Acesta ii spune lui Lanie ca nu va promova si ca intr-o saptamana va muri. Multe din prezicerile lui Jack se adeveresc si Lanie hotaraste ca nu are nimic de pierdut si isi traieste ultimele zile asa cum isi doreste.

Recenzii

deliceana

08.09.2018

Despre viata si tot ce inseamna ea. Un film care in simplitatea lui m-a surprins intr-un mod deosebit. Mesajul este: live your life as if today is your last day... cose eventally it will be.

3 2

amphytrites

08.09.2018

nu-mi mai amintesc toate detaliile filmului... l-am vazut atunci cand a aparut dar stiu ca atunci mi-a placut enorm de mult ideea, chiar daca nu mi-a placut foarte mult "blondul" Angelinei.. ideea filmului e oricum super tare :)

1 1

alexandrrra

08.09.2018

nu e un film pretentios, prestatia angelinei jolie nu mi se pare exceptionala dar, luat ca un tot unitar, m-a surprins prin faptul ca m-a facut sa meditez asupra propriei mele vieti...eu spun ca merita vazut... m-a facut oarecum sa imi schimb anumite conceptii despre viata si despre cum trebuie traita.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top