Moonlight Trailer
Trailer #1 03:15

Lilies of the Field

Comedie, Dramă | (United States of America)

Lilies of the Field

Lilies of the Field

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ralph Nelson, Will Gluck

Producător:

Rainbow Productions

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

<p align="left">      Maria, Albertine, Elizabeth, Agnes si Gertrude sunt cinci calugarite catolice din Germania de Est, care s-au stabilit la o ferma din sud-vestul Statelor Unite ale Americii si intentioneaza sa construiasca o scoala, un spital si o biserica pentru comunitatea locala. Maica Superioara Maria il angajeaza pe un barbat de culoare baptist pe nume Homer Smith, care traieste intr-o rulota si calatoreste dintr-un oras in altul in cautarea unui loc de munca, sa le ajute sa ridice capela si sa le invete limba engleza. Desi se contrazice frecvent cu incapatanata si inflexibila Maria cu privire la religie si are o tentativa de a pleca, Homer Smith se intoarce si reuseste sa castige respectul calugaritelor ridicand capela prin fortele proprii si determinandu-i pe localnici sa contribuie financiar sau ca mana de lucru la construirea locasului de rugaciune.  </p>

Recenzii

Serpico13

08.09.2018

Un film extraordinar de bun,ma mir cum de nu a fost atat de vizionat aici. Intr-o epoca in care predomina goana dupa bunurile materiale,acest film ofera un mesaj extraordinar de umanitate. Sidney Poitier da recital in rolul lui Homer Smith,il recomand!

4 0

corcodus

08.09.2018

da un film extraordinar, o adevarata lectie de umanintate, o aplicare a principiului omul sfinteste locul; Homer Smith este cel care darama prejudecati, sa nu uitma ca nu intamplator maicutele provin din Germania, unde negri erau considerati mai rau decat animalele, asa ca el a luptat cu mai multe feluri de prejudecati; exemplul sau e cu atat mai meritoriu pentru ca reuseste sa convionga comunitatea sa le accepte pe cele cinci calugarite si chiar sa contribuie material pentru noua biserica. ; un film ce merita vazut macar si pentru lectia de viata ce o transmite.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top