Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

Lilo & Stitch (2002)

Animaţie, Familie | 21 June 2002 (United States of America)

Lilo și Stitch (2002)

Lilo & Stitch

Animaţie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dean DeBlois, Chris Sanders

Producător:

Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios

Dată lansare (SUA):

21 Iunie 2002

Dată lansare (Romania):

26 Ianuarie 2021

Un catel ciudat, mai putin dragalas, Stitch, adoptat de fetita Lilo, ar fi animalul de companie perfect daca nu ar fi un extraterestru scapat de pe o planeta indepartata si aterizat pe pamant. Cercetatorul Jumba a creat aceasta creatura, numita Experiment 626, care iubeste haosul si este programat sa distruga tot ce intalneste in cale. Cei doi tovarasi (Lilo si Stich) au probleme de comunicare, de vreme ce Lilo este foarte tanara, iar Stich nu vorbeste engleza. Dar extraterestrul invata repede, atat limba, cat si modul de viata. Dezagreabil la inceput, Stich incepe sa placa tot mai mult si devine cel mai bun prieten al lui Lilo

Recenzii

criss_roby

08.09.2018

Este un film amuzant,pentru un weekend in care nu prea ai ce face.Trebuie sa descarc si partea a 2.

3 3

crazy_bloggera

08.09.2018

Vazand promoul dat la tv mi-am zis ca e un film dragut insa nu e pe gustul meu. Ei, in ziua cand l-a dat pe post s-a nimerit sa vad inceputul si mi-a placut foarte mult, asa ca l-am urmarit in continuare. M-a fermecat.E un film haios, emotionant (mai ales spre sfarsit) care ne arata ca familia e cea mai importanta si cum o fetita cu sufelt mare poate schimba o creatura extraterestra cam rea. Cu rabdare Stich(creatura) devine o persoana buna si iubitoare, chiar si-ar da si viata pentru Lilo.

2 1

valutza

08.09.2018

Lilo este o fetita hawaiiana care adopta un "catel" ciudat caruia ii pune numele de Stitch. Stitch ar fi animalul de companie perfect daca nu ar fi un extraterestru care a scapat de pe o planeta indepartata si a aterizat pe pamant. Prin dragoste, credinta si "ohana" (conceptul hawaiian pentru familie), Lilo il ajuta pe Stitch sa devina un personaj cald si simpatic caruia sa-i pese de cei din imprejurul sau. Cu o coloana sonora incluzand melodii de Elvis Presley si o poveste care promite sa captiveze atentia tuturor, Lilo & Stitch va fi unul dintre cele mai importante evenimentele Disney ale anului 2002.

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top