Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Limitless (2011)

Thriller, Mister, SF | 08 March 2011 (United States of America)

Dincolo de limite (2011)

Limitless

Thriller, Mister, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neil Burger

Producător:

Relativity Media, Virgin Produced, Many Rivers Productions, Boy of the Year, Intermedia, Rogue Pictures

Dată lansare (SUA):

8 Martie 2011

Dată lansare (Romania):

18 Martie 2011

Inspirat din romanul "The Dark Fields" al autorului Alan Glynn, filmul "Limitless" il are in centrul actiunii pe tanarul si ratatul scriitor Eddie Morra, care se confrunta cu o acuta lipsa de inspiratie si nu este publicat de nicio editura. Atunci cand un vechi prieten ii ofera spre testare un medicament neomologat care ii permite sa foloseasca intregul potential al creierului sau, Eddie se transforma intr-o versiune perfecta a lui insusi, devenind mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv si mai inteligent atata vreme cat se afla sub influenta acestei substante de origine necunoscuta. Amintindu-si tot ceea ce a citit, a vazut sau a auzit vreodata, invatand orice limba straina intr-o singura zi, terminand de scris o carte in 4 zile si rezolvand orice ecuatie complicata, Eddie Morra are succes pe Wall Street si ii atrage atentia magnatului Carl Van Loon, care isi propune sa se serveasca de abilitatile supranaturale ale scriitorului pentru a-si construi un imperiu financiar. Numai ca medicamentul revolutionar are efecte adverse severe si o multime de asasini sunt pe urmele lui Eddie Morra pentru a-i fura rezerva de drog care se micsoreaza pe zi ce trece. 

Recenzii

100 Ordonare după: | |

al3cu_stelista

08.09.2018

Captivant e cuvantul care caracterizeaza cel mai bine acest film.. Mi-a placut, de mult timp nu am mai stat cu sufletul la gura la un film. Chiar nu ma asteptam la un asa final, si daca il veti vedea, veti intelege!

2 6

racu_camelia

08.09.2018

Foarte interesant si intrigant filmul. Nu stiu cat de adevarata este supozitia ca nu ne folosim decat o parte din creier, dar filmul a exploatat foarte bine ideea. Atentia mi-a fost captata si metinuta pana la sfarsit. Sfarsit care m-a uimit cand am vazut ca tipul s-a lasat de drog si totusi a ramas cu toate cunostintele dobandite. Merita vazut!

5 5

ravaneliovidiu

08.09.2018

Filmul te tine captivat pe tot parcursul lui,si totusi nu credeal ca un actor ca Bradley Cooper il va pune la pamanat asa de rau pe Robert De Niro=))

3 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top