Moonlight Trailer
Trailer #1 02:45

Lions for Lambs (2007)

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric | 22 October 2007 (United States of America)

Invatam din greseli (2007)

Lions for Lambs

Acțiune, Aventuri, Dramă, Istoric (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Redford, John Cameron Mitchell

Scenariști:

Matthew Michael Carnahan

Producător:

Cruise/Wagner Productions, United Artists, Wildwood Enterprises, Andell Entertainment, Brat Na Pont Productions, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2007

Incomoda poveste a mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator care incearca sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste de televiziune, un profesor universitar idealist care vrea sa-si convinga cel mai promitator student sa-si schimbe viata, doi tineri care lupta in muntii inzapeziti din Afganistan, a caror singura dorinta este sa se alature armatei americane ce lupta impotriva terorismului.

Recenzii

eddiesor

08.09.2018

Filmul are o idee buna (combaterea razboaielor americano-teroriste), are o realizare interesanta (cele trei planuri care se suprapun - totul se petrece intr-o singura ora), dar are un final neinspirat, si dialoguri lungi, filozofice si plictisitoare.

7 3

Patronu

08.09.2018

Un film sforăitor ce încearcă să dezbată culisele politicii americane. S-a vrut a fi un thriller politic, a ieşit un somnifer asezonat cu mari actori. Văzând pe lista distribuţiei nume ca Tom Cruise, Meryl Streep sau Robert Redford, aşteptările au fost mari. În final, nu m-am ales decât cu 90 de minute de conversaţii fără noimă şi vorbe goale, pline de semnificaţii şi substrat precum discursurile lui Boc sau Videanu. Probabil salariile actorilor au fost atât de mari, încât scenariştii s-au ales cu resturile de pe masă, altfel nu-mi explic lipsa de idei a filmului. Nu recomand.

8 2

Sandu

08.09.2018

Un film foarte bun unde nu actiunea primeaza dar se pare ca "turma" vrea filme "ieftine" cu subiecte cliseu

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top