Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

Little Boy (2015)

Comedie, Dramă, Război | 23 April 2015 (Mexico, United States of America)

Băiețelul (2015)

Little Boy

Comedie, Dramă, Război (Mexico, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alejandro Monteverde, Marcus H. Rosenmüller, Marcus H. Rosenmüller

Producător:

Santa Fé Films, Metanoia Films

Dată lansare (SUA):

23 Aprilie 2015

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

<p class="MsoNormal"><span>Un băiat de opt ani e dispus să facă orice pentru a pune capăt celui de-al doilea Război Mondial, astfel încât tatăl său să se poată întoarce acasă. O poveste despre dragostea de nedescris pe care o are un tată pentru fiul său și pe care și fiul o are pentru tată.</span></p>

Recenzii

Gabriel_Ionut

08.09.2018

Un film extraordinar despre speranta si iubire,despre rasism,prietenie,si despre cruzimea razboiului.Despre ce este in stare sa faca cineva pentru a ii salva pe cei dragi,si despre minunile pe care le poate face un om daca are credinta,indiferent cat de mic ar fi acel om.Un film cu o distributie excelenta si o poveste minunata,si unul dintre putinele filme care m-au emotionat pana la lacrimi.De vazut !

2 0

andystarx

08.09.2018

Ce bine ar face daca s-ar face mai multe astfel de filme ! Un film minunat,care ne arata inca odata cate drame au fost din cauza razboiului,si subliniaza uriasa legatura dintre tata si fiu ! Distributia e aleasa pe spranceana,fiindca parca toti actorii zici ca sunt din aceeasi familie,seamana foarte bine intre ei,iar pustiul joaca minunat ! Un film peste asteptari,foarte bun !

1 0

corcodus

08.09.2018

o drama veritabila, extrem de bine realizata; un film emotionant despre valoarea umana, despre credinta in visurile tale; filmul abordeaza o serie de aspecte complexe si diferite ale vietii.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top