They Called Him Bulldozer (1978)

Lo chiamavano Bulldozer

Acțiune, Comedie (Germany, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michele Lupo

Scenariști:

Rainer Brandt

Producător:

Rialto Film, Leone Film

Dată lansare (SUA):

15 Septembrie 1978

Dată lansare (Romania):

19 Ianuarie 2021

Numai asta-i mai lipsea unui fost jucator profesionist de fotbal american poreclit Bulldozer,retras acum din activitate,ca un submarin american sa-i strapunga barca cu periscopul,in timp ce el se afla la pescuit undeva pe langa coasta Italiei.Pentru a face rost de banii necesari ca sa-si repare barca,il provoaca la un meci de skandenberg pe sergentul Kempfer de la baza militara americana Camp Durban,care se afla intr-un bar din port,insotit de cativa soldati din subordinea sa.Desi castiga,lui Bulldozer i se refuza injectorul Thompson de care avea atata nevoie pentru barca sa,deoarece sergentul Kempfer si-a amintit ca in urma cu ani buni acesta a disparut in timpul meciului dintre Minnesota si Philadelphia,nestiind ca Bulldozer s-a retras din cauza meciurilor aranjate,sergentul pierzand o gramada de bani la pariuri din cauza asta.La rugamintile insistente ale unor tineri din comunitatea locala si stiind ca doar asa are sanse sa obtina injectorul,accepta sa-i antreneze pentru meciul traditional de fotbal american contra soldatilor bazei militare a SUA,antrenati de durul sergent Kempfer.

Recenzii

MikeWindgren

08.09.2018

La un moment dat Piedonne joaca fotbal american si depaseste cam 30 de adversari intr-o singura faza! E simpatic filmul. Imi pare bine ca mi-am adus aminte de el pentru ca inca mai tineam minte melodia de baza a filmului.

1 1

tany_besst

08.09.2018

super filmul .chiar mia placut .Cum sa depaseasca aproximativ 30 de adversari dintro singuri faza?:))

0 0

theothe

08.09.2018

Pai ce pot sa spun despre acest film...e ca este un film de comedie.Nu ai cum sa nu rizi...e ceva extra. Aici bate nitel in americani...ei nu sintem noi mai buni ca ei la fotbal american ca mde...da in film...ii batem rau. Obligator de vizionat daca vrem sa avem o zi...multumitoare

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top