Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

Lolita (1997)

Dramă, Romantic | 27 September 1997 (France, United States of America)

Lolita (1997)

Lolita

Dramă, Romantic (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Adrian Lyne, Martin Koolhoven

Scenariști:

Marco van Geffen

Producător:

Pathé!, Lolita Productions

Dată lansare (SUA):

27 Septembrie 1997

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

La varsta adolescentei, Humbert si-a pierdut prima dragoste, dar a continuat s-o caute chiar si cand nu a mai fost un copil. In 1947 el vine in America pentru a ocupa un post de profesor la un colegiu. Inchireaza o camera in casa vaduvei Charlotte Haze, fiind fascinat de fiica adolescenta a acesteia, Dolores, alintata Lolita. Ea este nimfeta pe care a cautat-o intreaga sa viata. Pentru a fi aproape de ea, se casatoreste cu Charlotte. Cand aceasta moare, Humbert este liber sa paseasca in paradisul oferit de o relatie incestuoasa cu Lolita. Acest paradis, insa, este luminat de flacarile iadului...

Recenzii

MikeWindgren

08.09.2018

Foarte buna ecranizare, nimic de zis, dar mie mi-a placut mai mult cea veche, din 1962, cu James Mason.

3 1

ioanlaslo

08.09.2018

Cata vreme arta ramane arta,filmul acesta ramane film.Intr-o societate in care insa tabuu-rile sunt multe...e loc de mai bine.E clar ca e o ecranizare super...iar Jeremy Irons este senzational.

5 0

Darla2007

08.09.2018

Este un film senzational, iar interpretarea lui Jeremy Irons imi place foarte mult (mimica, gestica, tonalitatea vocii). Am citit si cartea; mi-a placut ca nu au fost omise unele detalii la ecranizare (soseta aruncata nepasator de doamna Charlotte Haze, rufele din baie, bucatareasa grabita, mancarea care se arde, etc), detalii care au rolul de a da un plus de realism si a contura mai bine admosefera.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top