Moonlight Trailer
Trailer #1 01:04

London Has Fallen (2016)

Acțiune, Crimă, Thriller | 02 March 2016 (Bulgaria, United States of America, United Kingdom)

Cod roșu la Londra (2016)

London Has Fallen

Acțiune, Crimă, Thriller (Bulgaria, United States of America, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Babak Najafi

Producător:

LHF Film, Gerard Butler Alan Siegel Entertainment, Nu Boyana Film Studios, Millennium Films

Dată lansare (SUA):

2 Martie 2016

Dată lansare (Romania):

18 Martie 2016

În Londra, pentru înmormântarea primului ministru, Mike Banning descoperă un complot pentru asasinarea tuturor liderilor mondiali prezenți.

Recenzii

corcodus

08.09.2018

la cata reclama i s-a facut acestio film ma asteptam sa dea mai multa lume cu parerea; filmul e o insulta la adresa inteligentei oricarui privitor cu doi neuroni; am obosit sa mai numar erorile de logica in desfasurarea actiunii; cum sa iti cladesti intreaga intriga pe moartea unui lider al lumii, cand o asemenea operatiune necesita luni intregi de pregatire; or fi destepti teroristii astia, dar nici daca luau legatura cu mama omida si tot nu puteau sa prevada tot si toate, adica rute, orare , logistica astfel incat in mai putin de 3 zile sa pregateasca un asemenea atac; plus ca oricum nu au clarificat care a fost motivatia cartitei; repet multe goluri are filmul, mult patriotism ieftin american de care deja sunt satula; daca aveti de gand sa platiti ca sa vedeti filmul mai bine arucati banii pe strada, ii gaseste poate un amarat.

4 1

sweeney

08.09.2018

Un film teribil de prost care cu siguranta nu isi avea rostul avand in vedere lipsa de inspiratie. Sub alte circumstante, pozitive desigur, probabil Antoine Fuqua si-ar fi reluat pozitia de regizor si lucrurile ar fi stat semnificativ mai bine. Insa cu o poveste atat de ridicola clar ca regizorul a refuzat, insa ciudat cum numele importante/sonore din prima parte au acceptat aceasta continuare. Efectele vizuale au fost absolut execrabile, povestea stupida prin ideiile construite si modul in care aceasta se desfasoara. Lucruri pozitive nu prea exista. London Has Fallen este o realizare cinematografica plina de amatorism. Nu ar fi trebuit realizat nicodata acest proiect. Anticipand aceste cuvinte scrise acum, eu tot am ales sa il vad asa ca nici nu stiu cum arat. Eu mai idiot ca filmul ? Nota 4 . Unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut in acest an, poate chiar pe prima pozitie.

1 1

Dragos_87

08.09.2018

Am vizionat filmul si nu pot sa spun ca mi se pare chiar atat de prost desi se putea mai bine.In primul rand are un scenariu haotic rau si e adevarat ca este o insulta la adresa oricarui privitor daca esti atent la subiectul filmului si de la ce porneste acel complot.E un film cu o actiune complexa si un thriller ce reuseste sa te tina conectat pe toata durata lui dar nimic mai mult.De vizionat merge o data datorita actiunii si in special pentru fanii filmelor de actiune!

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top