Moonlight Trailer
Trailer #1 01:31

London River (2009)

Dramă, Mister | 09 February 2009 (France)

London River (2009)

London River

Dramă, Mister (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rachid Bouchareb, Susan Montford

Scenariști:

Susan Montford

Producător:

Région Provence Côte d'Azur, 3B Productions, Tessalit Productions, Bureau, The, France 3 (FR 3), Agence Nationale pour la Cohésion Sociale et l'Egalité des Chances (ACSE), Centre National de la Cinématographie, ARTE France Cinéma

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

  Elisabeth Sommers este o vaduva crestina, care administreaza o ferma in Guernsey si este atat de ingrijorata de faptul ca fiica ei Jane nu i-a mai raspuns la telefoane dupa atacurile teroriste ce au avut loc la Londra pe data de 7 iulie 2005 incat decide sa plece cu feribotul spre capitala Angliei pentru a o cauta. In acelasi timp, padurarul musulman Ousmane, care lucreaza in zona rurala a Frantei si nu cunoaste deloc limba engleza, porneste spre Anglia pentru a-l cauta pe fiul sau Ali, pe care nu l-a mai vazut de la varsta de 6 ani. Mama disperata apeleaza la sprijinul politiei si lipeste afise cu chipul fiicei ei prin oras, iar tatal lui Ali merge la moschee si obtine de la imam o fotografie recenta a fiului sau in care tanarul apare alaturi de Jane. Atunci cand Ousmane o contacteaza pe Elisabeth si ii arata fotografia, femeie refuza sa creada ca Jane si Ali se cunosteau si locuiau in acelasi apartament in momentul producerii atentatelor cu bomba, fiind foarte posibil sa fi fost amanti. Uniti de o tragedie comuna si de speranta ca isi vor gasi copiii in viata, Elisabeth si Ousmane renunta la prejudecatile rasiale, religioase si culturale si se sprijina reciproc in cautarile lor. 

Recenzii

gabishor_nate

08.09.2018

Descrierea spune cam totul despre film,mi-a placut povestea chiar daca nu are o valoare filmografica, este totusi buna si profunda,filmul merita vazut o data.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top