Moonlight Trailer
Trailer #1 02:44

Long Weekend (2009)

Thriller, Dramă, Horror | 14 August 2009 (Australia)

Sfârșit de săptămână lung (2009)

Long Weekend

Thriller, Dramă, Horror (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jamie Blanks

Dată lansare (SUA):

14 August 2009

Dată lansare (Romania):

7 Iunie 2020

<div align="justify">Peter si Carla incearca sa isi revitalizeze casnicia. Asa ca ei decid sa plece intr-o mica vacanta, intr-o mica calatorie in natura, de-a lungul coastei australiene, in speranta ca acest weekend prelungit la malul marii, in soarele frumos australian, ii va ajuta sa priveasca cu alti ochii viitorul lor impreuna. Sunt genul de cuplu caruia nu prea ii pasa de mediul inconjurator, lasand gunoaie peste tot, tragand cu arme si lovind cu masina un cangur pe care il abandoneaza jumatate mort. Dar ignoranta lor fata de mama-natura este piatra lor de mormant. Mama natura nu ii iarta asa ca animalele incep sa se razbune pe acestia. Peter si Carla s-au dovedit a fi niste distrugatori ai naturii. De aceea, ei nu vor scapa nepedepsiti.</div>

Recenzii

RaDuQ

08.09.2018

Când un cuplu vizitează o coastă de tarm pustie pentru a intra în legătură cu natura, natura le raspunde inapoi ... cu vârf şi îndesat. "Long weekend(Nature's Grave)" este un remake al filmului australian din 1978 "Long Weekend".

1 1

sweetyally

08.09.2018

Chiar asa se intampla si in viata reala . Nu stiu de ce am acest gand , dar cu totii facem acest lucru , chiar fara sa ne dam seama . Filmul demonstreaza ca natura are si ea suflet , prinde viata . Multi dintre noi nu credem in chestia asta insa este adevarat .Cel putin , eu asa consider. M-a speriat tare rau acest film . Nu cred ca as fi in stare sa ma duc in astfel de loc doar cu o persoana . Insa ma bucur ca am invatat ceva din el . James Caviezel a jucat exceptional . Merita vazut macar o data .

3 0

tibzone

08.09.2018

Cu toate ca in film sunt imagini superbe .. ce tragic sfarsesc cei doi..

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top