Lorenzo (1992)

Lorenzo's Oil

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Miller, Sean Penn

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

30 Decembrie 1992

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Pana la varsta de 7 ani Lorenzo Odone a fost un copil normal. Dar mai apoi, lucruri ciudate au inceput sa i se intample: are pierderi de memorie si lesina. Cum doctorii il vor diagnostica cu o boala a creierului extrem de rara si incurabila, parintii sai, extrem de dezamagiti de neputinta medicilor, incep sa studieze in speranta ca vor descoperi ceva care sa le salveze copilul

Recenzii

marox

08.09.2018

un film tulburator, despre lupta cu destinul, care se inscrie in cercul povestilor adevarate cu eroi adevarati care lupta cu probleme adevarate. Un film care da putere si celor ce nu se confrunta cu situatii asemanatoare.

0 0

Doina1952

08.09.2018

Adaptare cinamatografica, dupa un caz real LORENZO ODONE (1978 - 2008) , reprezinta o adevarata drama contemporana, lupta unei familii impotriva unei boli cu efecte ingrozitoare ALD, o boala rara si genetica. Filmul chiar daca nu a luat nici un premiu a fost nominalizat la mai multe sectiuni printre care si pentru interpretarea Susanei Sarandon in rolul mamei care lupta cu disperare pentru asi salva viata fiului. Este lupta unei mame, plina de durere si increzatoare in destinul fiului sau. Ea impreuna cu sotul ei au facut ceea ce medicina acestor ani nu a putut face! A dat fiului posibilitatea de a trai 30 de ani (in cazul real), cand medicii nu-i dadeau mai mult de 2 ani de trait.

3 0

Juristul

08.09.2018

La varsta de sapte ani, Lorenzo incepe sa prezinte simptome ciudate, iar dupa o multime de analize medicale, parintii sai, Augusta si Michaela, afla ca fiul lor sufera de o boala foarte rara, o degenerare a creierului. Doctorul le spune ca starea lui Lorenzo se va deteriora permanent, iar la doi ani dupa ce boala a fost depistata, de obicei copilul moare. Desi sunt disperati, Augusto si Michaela refuza sa se resemneze in fata necrutatoarei boli si incep sa caute singuri leacul pentru a-si salva copilul, bazandu-se mai ales pe faptul ca, deoarece este intalnita foarte rar, aceasta boala nu a fost studiata.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top