Moonlight Trailer
Trailer #1 01:39

Los Olvidados

Crimă, Dramă | (Mexico)

Los Olvidados

Los Olvidados

Crimă, Dramă (Mexico)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Luis Buñuel

Producător:

Ultramar Films

Dată lansare (Romania):

1 Aprilie 2020

Recenzii

Oanna

08.09.2018

Vazand filmul asta, mi-am adus aminte instantaneu de Cidade de Deus al lui Fernando Meirelles. Fie ca e vorba de rau famatele favelas braziliene la nivelul anilor '60, fie de suburbiile din Ciudad de Mexico anilor '50, saracia lucie si lipsa educatiei au exact aceleasi consecinte. Bunuel a lasat deoparte psihologia si erotismul si a abordat o alta tema intr-o maniera realista, cu cateva note suprarealiste. Nu pot sa nu compar cele doua pelicule dar mai ales nu pot sa nu inclin balanta in favoarea lui Bunuel, care reuseste in 1950, cu mijloacele cinematografice de atunci, sa dea nastere unui produs perfect valabil in contextul cinematografiei de astazi.

1 2

Doina1952

08.09.2018

Filmat in mahalale din Ciudat de Mexico, filmul urmareste viata plina de violenta a unui grup de delicventi juvenili.Bunuel adopta o pozitie ferma si deloc partinitoare si explica...cauzele. Un film deosebit.

2 0

Nagy

08.09.2018

Unul din cele mai influente filme ale cinematografului mondial. Filmele inspirate de acesta sunt nenumarate. Scena in care un copil arunca cu un ou in camera de filmat este tulburatoare.

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top