Moonlight Trailer
Trailer #1 26:15

Lost in Translation (2003)

Dramă | 31 August 2003 (Japan, United States of America)

Rataciti printre cuvinte (2003)

Lost in Translation

Dramă (Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sofia Coppola

Producător:

American Zoetrope

Dată lansare (SUA):

31 August 2003

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Lost in Translation este povestea a doi americani care traiesc aventura unui om aflat intr-o tara straina. Bob Harris interpreteaza un actor american ce se afla la Tokyo pentru a filma un spot publicitar la whisky, iar Charlotte este sotia unui fotograf de moda care il insoteste pe acesta in calatorie. Fiecare gaseste in celalalt un sprijin si intre ei se contureaza o legatura. Bob Harris are probleme in casnicie si nu este prea incantat de intorsatura pe care a luat-o cariera sa, iar Charlotte se afla in cautarea unui scop in viata. Pentru amandoi aceasta calatorie la Tokyo devine o aventura, o explorare a necunoscutului si in acelasi timp o lectie despre acceptarea unor situatii dificile si confuze

Recenzii

alexa.lu

08.09.2018

Inteleg perfect sentimentul de alienare, dar si prietenia-dragoste dintre cei doi protagonisti.

7 4

Bodo

08.09.2018

Bill Murray este un actor slab dar in acest film se potriveste perfect cu personajul pe care-l interpreteaza. Scarlett e aceeasi actrita feminina si "subtila" pe care-o stim cu totii. Scenariu simplu, sentimente traite la maximum. Sofia Coppola a meritat acel Oscar. De vazut!

4 13

EduardR

08.09.2018

Nu ma asteptam sa faca asa ceva o domnita de 30 de ani! Apropo, ce film a "furat" marele premiu de la academie in 2004? "Stapanul Inelelor", parca, a reusit performanta de a lua nu mai putin de unsprezece premii Oscar inclusiv Oscarul "cel mare". Mda, intradevar, daca nu era "Stapanul Inelelor" as fi sustinut acest film, "Lost in Translation", chiar si in locul filmului lui Clint Eastwood, "Mystic River".

4 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top