Louie (2010)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

29 Iunie 2010

Dată lansare (Romania):

17 Ianuarie 2021

Louie is a stand-up comedian and divorced father of two girls. This series follows him through his everyday life, as he meets various characters, struggles with his love life and pursues humor.

Recenzii

corcodus

04.11.2013

nici mie nu mi s-a parut un serial bun, nici macar amuzant; o copie palida a lui seifield, impanata cu glume bazate pe sex vulgare , seci si neamuzante. am vazut vreao patru episoade dar cele douazeci minute ale unui episod au trecut foarte greu si efortul de a vedea toate sezoanele mi s-a parut inutil ; inca nu am inteles de ce se bucura de o nota atat de mare pe imdb ; poate ca cei din strainatate si-au cultivat un alt simt al umorului, unui mai grobian, mai simplist, imi place sa cred ca sunt adepta umorului fin, inteligent si de calitate.

0 0

titeydev

02.07.2010

m-am uitat la episodul pilot..si..e cam plictisitor !! Louie fiind personajul principal,mie mi-a cam creat o stare de plictisila mai mare de cat o aveam cand am dat sa ma uit la el. Si comedie nu prea,pe ici colo,dar sec si slab la toate capitolele.

0 2

benny.johnson

14.08.2010

Bun si nu prea. Primele 6 episoade au fost reusite in mare parte. Dar deja al saptelea si al optulea parca nu mai au nici un haz si vreun rost. Asa ca exclamatia " Prea bun!" cu privire la un astfel de serial nu este tocmai cea mai potrivita.

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top