Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Love & Other Drugs (2010)

Dramă, Comedie, Romantic | 22 November 2010 (United States of America)

Dragoste si alte dependente (2010)

Love & Other Drugs

Dramă, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Zwick

Producător:

Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises, New Regency Pictures, Stuber Productions, Bedford Falls Productions, Dune Entertainment

Dată lansare (SUA):

22 Noiembrie 2010

Dată lansare (Romania):

21 Ianuarie 2011

  Bazata pe cartea autobiografica "Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman" a autorului Jamie Reidy, comedia romantica "Love and Other Drugs" exploreaza deopotriva metodele lipsite de etica care se practicau in anii '90 in industria farmaceutica din Statele Unite ale Americii si idila frumoasa care se infiripeaza intre un agent de vanzari ambitios si o artista rebela. Maggie Murdock este o tanara independenta, sexy, inteligenta, deschisa la minte si nonconformista, care nu permite niciunui obstacol sa-i stea in cale si care este sceptica cu privire la dragoste, mai ales ca a fost diagnosticata cu maladia Parkinson in primul stadiu de evolutie. Fara sa munceasca prea mult, dar dispunand de capacitate de persuasiune si de un farmec irezistibil ce il ajuta sa cucereasca toate femeile, fie ca sunt doctorite, asistente medicale sau cliente, Jamie Reidy este un as in domeniul vanzarilor de medicamente. Numai ca intalnirea cu Maggie si modul in care evolueaza relatia lor, il iau prin surprindere pe Jamie si ii schimba ordinea prioritatilor in viata.

Recenzii

KgheO

08.09.2018

Foarte bun filmul, surprinde o serie de aspecte importante din evenimentele anilor in care filmul este plasat, insa nu asta reprezinta "centru de interes"! O comedie buna, pana la un anumit punct, cam jumatate de film, astfel filmul pare impartit in doua parti total opuse..cealalta jumatate drama, pe undeva foarte bine legate aceste doua jumatati. Jake Gyllenhaal unul dintre actorii mei preferati face un rol excelent - Jamie este un personaj complex, foarte interesant in evolutie, de Anne Hathaway nu mai vorbesc, nu ma asteptam sa faca un rol atat de convingator poate cel mai reusit din cate am vazut eu pana acum! Poveste buna, locatii discrete, vreme tomnatica, ploioasa, un film ideal pentru majoritatea dintre noi care apreciaza un film bun nu numai prin indeea de "tipic american" sau stereotipuri de genul acesta! Desigur scenele de nuditate nu tind spre vulgar, am mentionat in cazul in care citeste cineva si este un pic confuz de viziunea mea fata de acest film, da sunt si ele prezente in cantitati considerabile, dar inca odata, ele nu cad in vulgar! Filmul este unul apreciat, dovada stau nominalizarile la Globurile de Aur, dar(este un mare dar) este "sarit" de nominalizari la Oscar, ramane la apreciarea voastra dupa ce vizionati filmul daca "dar-ul" inclina balanta spre comercial - "romantic american, tipic" sau un film bun, si atat!

3 3

Homegirl

08.09.2018

Nu stiu de ce a fost incadrat in categoria "comedie" doar pentru ca a avut un moment amuzant. E drama toata ziua. Si e lungit mult.

1 0

makay

08.09.2018

este o comedie romantica si desigur apar obisnuitele clisee pe toata durata filmului dar are ceva care il diferentiaza de majoritatea comediilor romantice...unul din cei mai importanti factori care face aceasta diferentiere e probabil faptul ca Maggie e bolnava si filmul ia o intorsatura diferita de tiparul filmelor obisnuite...cei 2 actori isi fac foarte bine treaba , in special Jake Gyllenhaal care pe mine unul m`a impresionat. daca ar trebui sa caracterizez filmul untr`un cuvant probabil ca as spune diferit.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top