Moonlight Trailer
Trailer #1 01:00

Love, Rosie (2014)

Comedie, Romantic | 16 October 2014 (United Kingdom, United States of America)

Dragoste, Rosie (2014)

Love, Rosie

Comedie, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christian Ditter

Producător:

Constantin Film, Octagon Films

Dată lansare (SUA):

16 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

24 Mai 2022

<p>Rosie şi Alex sunt prieteni cei mai buni de la vârsta de 5 ani, deci e imposibil să se potrivească. Când vine vorba de dragoste, viaţă şi luarea unor decizii bune, aceştia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani și o portunitate pierdută, <span style="text-align: justify">îi trimite în direcţii total diferite. Cei doi vor păstra legătura de-a lungul timpului, indiferent de distanța dintre ei. </span><span style="text-align: justify">O să reuşească să fie împreună, sau va fi prea târziu?</span></p>

Recenzii

Deea.bloom

08.09.2018

in mare este un film care nu impresioneaza cu nimic, doar ca situatia este de asa natura, incat te sensibilizeaza un pic. nici distribtia nu a fost excelenta. e acea comedioara de dragoste la care te uiti intr-o zi de duminica dupa-amiaza.

3 4

donny964

08.09.2018

Mi-a placcut mult. Cred ca e genul de filme pe care privindu-le invei ceva. Inca o dovada ca nu stim sa alegem locul potrivit, momentul potrivit, persoana potrivita. Atit de multa iubire si ati de multe obstacole si timp pierdut. Sunt incintata de final, as fi fost revoltata daca se incheia altfel :D . Cit despre distributie: actori tineri, frumosi, cariera carora este in ascensiune, cu o Interpretare buna. cred ca va fi in topul meu al filmelor de dragoste. Asa ca cei romantici nu au de cit sa se bucure de vizionare!!!

4 1

Dragos_87

08.09.2018

Ai multe de invatat din acest film bun,actorii isi fac bine treaba si chiar nu te plictiseste sub nici o forma,ideile sunt bine legate incat sa-ti de-a starea acea de ''ma mai gandesc daca sa fac ce mi am propus sau nu''///Chiar mi a plcut si il recomand cu incredere psionatilor!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top