Moonlight Trailer
Trailer #1 03:12

Love Story 2050 (2008)

SF, Romantic | 04 July 2008 (India)

Love Story 2050 (2008)

Love Story 2050

SF, Romantic (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Harry Baweja

Producător:

Baweja Movies

Dată lansare (SUA):

4 Iulie 2008

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2020

Harman Baweja este un tanar orfan de mama si lipsit de dragostea tatalui sau deoarece tatal sau este mereu ocupat cu afacerile sale si nu are niciodata timp de unicul sau fiu. Intr-o zi Harman ia din garaj masina favorita a tatalui sau si o distruge pentru a se razbuna pe tatal sau. Lui Harman ii plac sporturile periculoase,andrenalina si nu ii pasa de viata sa. Apare Sana,femeia de care el se indragosteste si pe care o cucereste si incepe sa simta ca traieste si sa iubeasca viata. Sana are accident de masina si moare. El urca cu unchiul sau si cu cei doi frati mai mici ai Sanei in Masina Timpului inventata de insusi Unchiul Ya pentru a o cauta pe Sana in viitor. Ajung in anul 2050,aici Sana e cantareata rock pe nume Zeisha. Va reusi insa Harman,un om simplu sa ajunga la Zeisha, sa o cucereasca si sa o convinga sa se intoarca cu el inapoi in prezent?

Recenzii

iubytelxxl

08.09.2018

aiurea film... am vazut numai 20 si ceva de minute.... si deaja sa ars filmul... nu au niciun lipici actori nici macar nu au intrat in pielea personajelor... si mai rau ... aiurea ..... pierde.ti vremea aiurea

0 3

yo-yo-yo

08.09.2018

am vazut filmul si tot ce pot spune este ca e un film foarte frumos,cu un subiect foarte interesant (moartea lui Sana,reincarnarea, calatoria in timp, etc.) mie una mi-a placut filmul si recomand filmul. Iar tu IUBYTELXXL ai dreptate deoarece prima jumatate de ora este cam..... plicisitoare insa restul filmului.....este chiar FRUMOS!

0 2

Camellya

08.09.2018

un film frumos de dragoste...merita vazut..are si niste efecte speciale ...mie una mi`a placutt filmul..

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top