Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

Love Wrecked (2005)

Familie, Romantic | 01 November 2005 (United States of America)

Love Wrecked (2005)

Love Wrecked

Familie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Randal Kleiser, Otto Rippert

Scenariști:

Stephen Langford

Producător:

Media 8 Entertainment, Santo Domingo Film & Music Video, Bacon & Eggs

Dată lansare (SUA):

1 Noiembrie 2005

Dată lansare (Romania):

22 Iunie 2021

<p style="text-align: left" align="justify">Love Wrecked este povestea lui Jenny Riley. Ea este un mare fan al starului rock Jason Master. Atat de fan-atica incat ar merge atit de departe, incat sa se angajeze pe timpul verii in Caraibe, sperind ca idolul ei sa vina sa-si petreaca vacanta acolo. In excursie vine si Ryan, un baiat care ofteaza dupa iubirea lui Jenny inca de cind era un pustan. Lucrurile merg ca unse, caci nici nu apuca Jenny sa-si despacheteze bagajul si Jason isi face aparitia pe insula. Visul fiecarei adolescente este sa ramina singura pe o insula pustie cu barbatul iubit. Spre deosebire de acestea, Jenny isi transforma visul in realitate, caci, in timpul unei croaziere la lumina lunii, cei doi naufragiaza. Idila lor nu dureaza foarte mult, mai ales cad Jenny afla ca a fost mintita.</p>

Recenzii

Allexandra

08.09.2018

Un film incredibil cu un Happy End foarte frumos:X.Merita vazut mai ales ca joaca Amanda Bynes si Jonathan Bennett! Il recomand.

2 2

crazy_bloggera

08.09.2018

Imi place mult de Amanda Bynes asa ca mi s-a parut normal sa vad filmul asta. E chiar foarte dragut.

1 1

Andr3

08.09.2018

Superb filmul,intr-adevar mai mult pentru adolescenti,asa cum ne-a obisnuit Amanda,dar povestea e draguta, si desi putin seamana cu Win a Date with Ted Hamilton,are particularitatile lui!!! Nota 9!

8 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top