Moonlight Trailer
Trailer #1 02:35

Love and Honor (2013)

Dramă, Romantic, Război | 22 March 2013 (United States of America)

Love and Honor (2013)

Love and Honor

Dramă, Romantic, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Danny Mooney

Scenariști:

Jim Burnstein, Garrett K. Schiff

Producător:

Deep Blue Pictures, Red 56

Dată lansare (SUA):

22 Martie 2013

Dată lansare (Romania):

24 Iulie 2021

<p>Un tânăr soldat aflat pe front în războiul din Vietnam află că iubita lui de acasă l-a părăsit. Ca urmare el dezertează din armată şi, împreună cu cel mai bun prieten al său, se întoarce în America pentru a încerca să-şi recucerească fosta prietena.</p>

Recenzii

Madaaa.

08.09.2018

un film foarte simpatic si emotionant. Liam si Teresa joaca foarte bine, iar povestea este bine dezvoltata. Din partea mea 8 si merita vazut.

2 1

Claudia_Aidualc

08.09.2018

In final filmul se dovedestea fi o drama romantica cam tipica in ciuda faptului ca se vrea a fi altceva. Merge pentru o vizionare, actorii sunt carismatici, dar poate din cauza scenariului sau a lipsei chimiei nu au reusit sa ma faca sa-mi pese de soarta personajelor. Un alt minus ar fi faptul ca desi actiunea se petrece in anul 1969 urmarind filmul nu ai impresia ca ai fi in '69.

1 0

rocco123

08.09.2018

O dramă romantică care o vizionezi numai dacă nu ai nimic de văzut. Actorii Liam Hemsworth și Teresa Palmer sunt actori foarte buni caută să-și împărtășească iubirea lor, dar întreaga premisă a fost atât de ieftină încât era greu de crezut în povestea lor . Love and Honor sfârșește prin a fi încă o melodramă romantică care nu explorează niciodată adevărata valoare a celor două cuvinte din titlu. Aimee Teegarden și Austin Stowell a servit doar ca povestea secundară, dar şi ei au fost falși. Regizorul Danny Mooney realizează o drama romantica stabilită în timpul verii a anului 1969.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top