Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

Loverboy (2011)

Dramă | 18 May 2011 (Romania, Sweden)

Loverboy (2011)

Loverboy

Dramă (Romania, Sweden)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cătălin Mitulescu

Scenariști:

Cătălin Mitulescu, Bogdan Mustata, Bianca Oana

Producător:

The Chimney Pot, Strada Film, Film i Väst

Dată lansare (SUA):

18 Mai 2011

Dată lansare (Romania):

7 Octombrie 2011

<p><span style="font-size: 13px; line-height: 17px; font-family: Arial, Verdana, Tahoma, sans-serif" class="Apple-style-span">George Piştereanu e “Loverboy”-ul din filmul regizorului Cătălin Mitulescu, un personaj care străbate satele sărace pe scuter, cucereşte fete şi apoi le plasează unei reţele de prostituţie din Constanţa. Pentru poliţiştii de la combaterea crimei organizate, această tehnică de racolare se numeşte “metoda prin îndrăgostire”, iar cei ce o practică sunt numiţi “loverboys”. Personajul lui Piştereanu se descurcă bine până ce o cunoaşte pe Veli, personajul lui Ada Condeescu, de care se îndrăgosteşte cu adevărat. Cătălin Mitulescu a devutat ca regizor în 2006, cu filmul “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” ce i-a adus un premiu la Cannes actriţei principale, Dorotheea Petre. “Loverboy” din 2011 a fost selectat la Cannes în secţiunea Un Certain Regard, iar premiera din România a fost la TIFF.</span></p>

Recenzii

MikeWindgren

08.09.2018

Eu nu pot vedea un astfel de film, indiferent ce calitati mai mult sau mai putin ascunse ar avea, cata vreme actorii au dictia aia oribila de tineri blazati dar cool de Bucuresti. Ma zgarie pe toti creierii.

11 23

Iulius_89

08.09.2018

In orice lucru rau exista un lucru bun si in orice lucru bun intodeauna exista un lucru rau :))) Din replica asta reiese cat de profund si complex va fi acest film pregatit sa ia cu asalt cinematografele romanesti si nu numai (?) vai de capul nostru!

5 9

VeCinu21

08.09.2018

Vreau sa vad ce e de capul lui,vad ca pe IMDB are o nota bunicica ! tinand cont ca este facut de Catalin Mitulescu s-ar putea sa merite nota. Sa vedem !

3 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top