Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Lucky 7 (2003)

Romantic, Comedie | 20 July 2003 (Canada)

Noroc in iubire (2003)

Lucky 7

Romantic, Comedie (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Harry Winer

Scenariști:

Jessica Barondes

Producător:

British Columbia Film Commission, Lionsgate

Dată lansare (SUA):

20 Iulie 2003

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2021

Filmul de Tv. " Lucky 7 " - 2003, realizat de Harry Winer reda povestea romantica a Amy-ei Myer. Inainte de a muri, mama acesteia, care "avea gusturi la barbati ", Rachel Myer îi spune fiicei ei, Amy Myer în vârstă de 7 ani, că se va mărita cu cel care îi va fi cel de-al şaptelea iubit, ceea ce o deruteaza foarte mult. <br />Ajunsă la vârsta maturităţii, Amy este un avocat de succes, are un propriu cabinet de avocatura şi s-a îndrăgostit pînă peste cap de un bărbat arătos, blond si cu ochii albastri pe nume Daniel McCandles. Pentru ca tot ce i-a spus mama ei, tot ce i-a prezis aceasta s-a întîmplat si şi-a urmat cursul perfect, este intr-o mare dilema , aceasta problema consta in faptul că nu ştie dacă trebuie să îl aştepte pe iubitul numărul şapte pentru a se căsători cu el, aşa cum i-a spus mama ei, sau să îşi asculte glasul inimii şi să îl aleagă pe Daniel, de care este foarte îndrăgostită. Penduland intre numarul 6 si 7, intre Daniel McCandles si Peter Connor ea va fi cea care va alege!

Recenzii

veronica88

08.09.2018

mie mi-a placut,merita vazut

2 0

diona_sneezy

08.09.2018

Este un film romantic si foarte foarte frumos. Patrick Dempsey joaca foarte bine rolul cavalerului care te cucereste de la prima vedere. El este tipul care nu se incadreaza deloc in planurile lui Amy si ii le da total peste cap si Daniel este tipul care s-ar incadra perfect dar nu-si gaseste locul. ii dau un 10 pentru ca este romantic si pentru imi place de dempsey este super cute omu.

1 0

Ooopsy

08.09.2018

Inainte de a muri, Rachel Myer ii spune ficei sale de sapte ani , Amy, ca se va marita cu cel ce ii va fi al saptelea iubit. Ajunsa la varsta maturitatii, Amy este cu Daniel, cel de-al saselea ei prieten, care este perfect, asa ca incearca sa-l transforme in numarul sapte neoficializand relatia si acceptand invitatia lui Peter.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top