Moonlight Trailer
Trailer #1 01:42

Män som hatar kvinnor (2009)

Dramă, Thriller, Crimă, Mister | 27 February 2009 (Denmark, Germany, Sweden)

The Girl with the Dragon Tattoo (2009)

Män som hatar kvinnor

Dramă, Thriller, Crimă, Mister (Denmark, Germany, Sweden)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Niels Arden Oplev

Producător:

Det Danske Filminstitut, Nordisk Film, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF), Yellow Bird, Film Capital Stockholm, Spiltan Underhållning, Nordisk Film & TV Fond, Svenska Filminstitutet, SVT, Film i Väst

Dată lansare (SUA):

27 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

10 Septembrie 2010

Mikael Blomkvist este un ziarist incomod de la publicatia Millenium caruia i s-a inscenat un proces de calomnie. Mikael a pierdut litigiul si urmeaza sa fie inchis. Tocmai in acest moment de cotitura a vietii sale un foarte bogat om de afaceri - Henrik Vanger - vrea sa-l angajeze pentru a o gasi pe nepoata sa Harriet, disparuta fara urma de 40 de ani. Batrinul e convins ca Harriet este moarta, dar vrea cel putin o dovada. Mikael, fiind considerat cel mai bun ziarist de investigatie, accepta provocarea si cautarea adevarului incepe. In timpul investigatiei sale Blomkvist este ajutat de Lisbeth Salander - o tanara geniu in calculatoare. Putin cate putin cei doi se apropie de crudul adevar.<br /> <br />

Recenzii

sev

08.09.2018

The girl with the dragon tattoo sau Barbati care urasc femeile... Este prima carte din cele trei Millennium. Am citit-o pe nerasuflate. Este exceptionala. La fel ca si Millennium 2 intitulat Fata care s-a jucat cu focul. In curand se va tipari si a 3a carte. A iesit filmul doar la prima carte. Urmeaza sa-l vizionez. :)

2 3

anacozz

08.09.2018

tocmai am vazut filmul.chiar ma surprinde asa un film de la suedezi.filmarea impecabila ,actori joaca foarte bine ,in special Noomi(Lisbeth in film).aproape ca nu am clipit ca nu cumva sa pierd vreo secventa.nu e filmul de genul ca "oare cat mai tine,ia sa vad......".scena cu razbunarea fetei(aici cred ca toate femeile ce o sa-l vada o sa se simta foarte bine) si scena de la sfarsit le-am vazut de vreo trei ori.cred ca toate femeile ar trebui sa aiba puterea Lisbeth-ei.super filmul! nu il pierdeti.

10 3

KATAKLYSM

08.09.2018

un film reusit si imprevizibil destul de mult, ca scenariu. nu cade sub nicio forma in derizoriu, la fel ca multe alte realizari de gen, mentinandu-si echilibrul si tensiunea pana la ultima scena.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top