Moonlight Trailer
Trailer #1 02:37

Machine Gun Preacher (2011)

Acțiune, Thriller, Crimă | 23 September 2011 (United States of America)

Misionarul razboinic (2011)

Machine Gun Preacher

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc Forster

Producător:

Virgin Produced, Relativity Media, Mpower Pictures, Apparatus Productions, GG Filmz, 1984 Private Defense Contractors, ITS Capital, Merlina Entertainment, MGP Productions, Moonlighting Films, Safady Entertainment

Dată lansare (SUA):

23 Septembrie 2011

Dată lansare (Romania):

6 Ianuarie 2012

Inspirat dintr-o poveste reală, filmul biografic de acţiune "Machine Gun Preacher" relatează remarcabila transformare pe care a suferit-o fostul motociclist şi traficant de droguri Sam Childers, care a renunţat la activitatea infracţională, a regăsit credinţa în Dumnezeu, s-a botezat la biserică şi a plecat în estul Africii pentru a da o mână de ajutor la reconstrucţia caselor distruse de războiul civil, cu scopul de a plăti pentru păcatele comise în trecut. Ajuns în Sudan, Sam Childers a fost atât de şocat şi revoltat de practicile grupării militare rebele Lord's Resistance Army, care răpea copii orfani, îi dota cu arme şi îi forţa să se transforme în soldaţi, deşi nici măcar nu ajunseseră la vârsta adolescenţei, încât a ignorat avertismentele asistenţilor sociali experimentaţi şi s-a aventurat pe teritoriul inamic în toiul nopţii pentru a recupera băieţii răpiţi, construindu-le acestora un orfelinat şi străduindu-se să le ofere un viitor decent într-o ţară marcată de ororile războiului. După ce orfelinatul este incendiat de către rebeli, nord-americanul este încurajat de soţia lui Lynn să îl reclădească, iar faptul că îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a salva sute de copii sudanezi vulnerabili de la o existenţă lipsită de perspective îl ajută să se împace cu sine însuşi şi să găsească motivaţia de a-şi continua misiunea. 

Recenzii

MarinaIulia

08.09.2018

Am citit despre Childers acum cativa ani si m-a fascinat povestea lui. Ca s-a facut si film, precum si ca s-a facut cu Gerard Butler, erau lucruri la care nici nu speram! Abia astept sa apara si la noi.

4 5

Bog_JD

08.09.2018

Un film foarte bun, cu o poveste la fel de buna. Mie personal mi-a placut foarte mult mai ales ca este un film inspirat din fapte reale si aduce in fata publicului larg problemele cu care se confrunta cei din Sudan. Il recomand cu cea mai mare placere

6 3

grig33

08.09.2018

Daca as fi avut un pistol m-as fi impuscat la sfarsitul filmului. Toata actiunea filmului e cea din trailer...in rest o porcarie de film.

0 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top