Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Mad Max: Fury Road (2015)

Acțiune, Aventuri, SF, Thriller | 13 May 2015 (Australia, United States of America)

Mad Max: Drumul Furiei (2015)

Mad Max: Fury Road

Acțiune, Aventuri, SF, Thriller (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Miller

Scenariști:

Nick Lathouris, George Miller, Brendan McCarthy

Producător:

Village Roadshow Pictures, Kennedy Miller Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Mai 2015

Dată lansare (Romania):

15 Mai 2015

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie. În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman și Rosie Huntington-Whiteley.

Recenzii

ravaneliovidiu

08.09.2018

George Miller continua seria Mad Max cu cateva decenii intarziere se pare,sper sa merite toata aceasta asteptare deoarece primele serii au fost extraordinare cu toate ca nu au avut parte de prea multa publicitate este un film pe placul meu:D

1 4

Daniela.Ivanusi

08.09.2018

Mad Max: Fury Road , inteleg ca este o continuare a seriei , Mel Gibson , a refuzat sa mai joace o sa fie inlocuit de Tom Hardy , alaturi de acesta o sa joace Charlize Theron . George Miller , ne ofera la "tava" spre "ospat" aceleasi "ingrediente" : explozii de proportii, ciudatele masini , foarte multa violenta si lupte brutale . Astept cu nerabdare sa-l vizionez , sper sa nu dezamageasca .

3 6

JEO

08.09.2018

Ce sa zic le-a trebiut ceva timp să mai scoată continuarea la Mad Max... Îl aştept să văd ce este de el...

1 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top