Moonlight Trailer
Trailer #1 02:09

Mad Max (1979)

Aventuri, Acțiune, Thriller, SF | 12 April 1979 (Australia)

Mad Max (1979)

Mad Max

Aventuri, Acțiune, Thriller, SF (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Miller

Producător:

Kennedy Miller Productions, Crossroads, Mad Max Films, American International Pictures (AIP)

Dată lansare (SUA):

12 Aprilie 1979

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

In Australia, dupa ce lumea este la limita cu resursele ei pretioase - petrol si apa -, iar autosrazile sunt pline de bande de talhari violenti, unde domneste haosul si nici o forma de ordine nu se regaseste, un sofer este atacat de o banda de motociclisti. Dupa ce il omoara pe liderul lor, trebuie sa se apere de atacurile furibunde pe care acestia le lanseaza impotriva lui in cautarea razbunarii.

Recenzii

rats

08.09.2018

Razbunare!!!

0 1

silviu-silviu

08.09.2018

Un film care te face sa dormi,asa s-a remarcat Mel,actiunea e fara sens,ca si continuarile.Nu va recomand sa l vedeti decat daca nu va duceti la munca.

4 3

valutza

08.09.2018

Film inclus pe lista clasicelor, desi nu are nici un premiu. Ecranizare a unui story de Byron Kennedy. Intr-un viitor probabil post-apocaliptic, un peisaj dezolant, in care putinii supravietuitori sunt terorizati de bande motorizate, Max - un politist blazat de munca pe care o face si scarbit de ororile intalnite la tot pasul - vrea sa se retraga si sa traiasca linistit cu sotia si fiul. Cand insa acestia sunt ucisi de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte ca trebuie sa-si razbune nu numai familia, ci pe toate victimele, si se transforma intr-un justitiar al soselelor. Cu sufletul mort, ultimul aparator al vietii incepe o vanatoare nemiloasa a acestor indivizi motorizati, care se distreaza ucigand si violand nevinovati... Film de mare impact in Australia. Cascadoriile de mare valoare si periculozitate au starnit invidia Hollywood-ului. Abia Mad Max 2 l-a consacrat pe Gibson pe plan mondial.

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top